luni, 29 octombrie 2018

Bhaiii ,mai taie din ele...si lasati-ne , apropo NEATA PRESA!:))

Ca tot se zvoneste tampenii asta e partea a 2 da a trecut mult timp de cand  ea a spus ca va juca in film, noi ne intrebat Fersca sfinti sa nu fie cu Salman ca se face de cacao:)) el e cea mai amre legenda ea o amatoare.

"Atat eu cat si partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucurosi sa avem Iulia Vântur si Jimmy Shergill in filmul" Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala ", care va ridica multe intrebari legate de iubirea si caldura pe care aceasta tara trebuie să aibă, scenariul abordând un subiect sensibil, dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revoluție, apropiat de mișcarea #MeToo ", a declarat producătorul Prernaa Arora. În film, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care își îndeplinește visul de a vizita India. "Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatică, ci din contră, se ridică de jos și luptă. Reușește cu ajutorul soțului și prietenilor să meargă mai departe si sa lupt pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India E un proiect din care sa inveti multe Atentie cu nerăbdare această nouă experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca , și echipa de la Studio 5 Elements ", o mărturisit ea. "Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacție și colaborări deosebit de frumoase în India. Filmul se împletește natural cu muzica, dar este ceva nou pentru mine, în ultimii ani am primit oferte de film, dar nu am considerat că trebuie Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din realitate, am simțit că eo poveste cu morală, cu substanță. Personajul meu din film este o simplă, extrem de bună și curată, chiar dacă a trecut prin experiențe traumatizante în viață Este victima unui viol și chiar dacă eo "străină" în India, nu numai că își caută dreptatea, dar alături de soțul ei, pornește o adevărată revoluție, lupta pentru toate femeile din India care au fost violate, nu există nici un motiv să lupte, să-i demascheze pe făptuitorii. Există o etichetă pe rețelele de socializare #Name și Shametherapist pe care le folosesc pentru asta. mi-am dat seama de natura personajului pe care il implinesc, cu mesajul puternic transmis de film ", a declarat Iulia Vântur. DA CE VA MAI CHINUITI ASA DA-TI ROLUL SI LUI BIRJU DIN ,,MAMA INDIA''

Iulia Vantur debuteaza la Bollywood in rolul principal din filmul Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni. Vedeta este cap de afiş în primul ei film de la Bollywood.

“Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas. Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de buna si curata, desi a trecut prin experiente traumatizante in viata. Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” in India, nu numai ca isi cauta dreptatea, dar alaturi de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptatite sau nu au avut curaj sa lupte, sa-i demascheze pe faptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptatoare, ea nu lasa ca acest incident sa-i distruga viata ei si a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care il intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.” – a declarat Iulia Vantur


Studio 5 Elements a anunțat recent o serie de filme interesante printre care si cel in care Iulia Vantur are rolul principal, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem R Soni in asociere cu Prem Raj Films. Castingul complet al filmului va fi anuntat in curand, alaturi de Iulia Vantur va juca un actor apreciat Jimmy Shergill. Studioul a lansat in urma cu cateva zile posterul oficial al filmului si a anuntat ca filmarile vor avea loc in Mathura, Agra, Delhi si Europa.
“Atat eu cat si partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucurosi sa-i avem pe Iulia Vântur si Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala. Filmul va trezi multe intrebari depsre iubirea si caldura pe care aceasta tara ar trebuie sa le aiba, scenariul abordand un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revolutie, apropiat de miscarea #metoo.”, a declarat producatorul Prernaa Arora.
In film, Iulia Vantur joaca rolul unei tinere din Europa, fascinata de cultura indiana, care isi indelineste visul de a vizita India. „Personajul meu este o femeie foarte puternica, care nu se lasa batuta chiar daca trece printr-un episod atat de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos si lupta. Reuseste cu ajutorul sotului si a prietenilor sa mearga mai departe si sa lupte pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi invata multe. Astept cu nerabdare aceasta noua experienta si ma bucur sa colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alaturi de care voi juca si echipa de la Studio 5 Elements”,  a marturisit vedeta.
CE MAI ZICE ? ca si-a vazut isul cu ochu ochii, normal , daca are fraieri sa ii lansesze cu inima prea  mae apoi se linguseste!

Iulia Vântur deţine rolul principal în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni şi produs la Bollywood.
Studio 5 Elements a anunţat recent o serie de filme interesante printre care şi cel în care Iulia Vântur are rolul principal, „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem R Soni în asociere cu Prem Raj Films.
Castingul complet al filmului va fi anunţat în curând. Alături de Iulia Vântur va juca actorul Jimmy Shergill, scrie News.ro.
Studioul a lansat în urmă cu câteva zile posterul oficial al filmului şi a anunţat că filmările vor avea loc în Mathura, Agra, Delhi şi Europa.
„Atât eu cât şi partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucuroşi să-i avem pe Iulia Vântur şi pe Jimmy Shergill în filmul „Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala”. Acesta va ridica multe întrebări depsre iubirea şi căldura pe care această ţară ar trebuie să le aibă, scenariul abordând un subiect sensibil, dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revoluţie, apropiat de mişcarea #MeToo”, a declarat producatorul Prernaa Arora.
În film, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care îşi îndeplineşte visul de a vizita India. „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasa bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contră, se ridică de jos şi luptă. Reuşeşte cu ajutorul soţului şi a prietenilor să meargă mai departe şi să lupte pentru dreptatea ei şi a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învăţa multe. Aştept cu nerăbdare această nouă experienţă şi mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca, şi echipa de la Studio 5 Elements”, a mărturisit ea.
„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multă satisfacţie şi colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împleteşte natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simţit că e o poveste cu morală, cu substanţă. Personajul meu din film este o fată simplă, extrem de bună şi curată, deşi a trecut prin experienţe traumatizante în viaţă. Este victima unui viol şi chiar dacă e o “străină” în India, nu numai că îşi caută dreptatea, dar alături de soţul ei, porneşte o adevărată revoluţie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptăţite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Exista un tag pe reţelele de socializare #NameandShametherapist pe care îl folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viaţa ei şi a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film”, a declarat Iulia Vântur.
Filmul va rula pe marile ecrane începând cu luna mai a anului 2019.
„Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacție și colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împletește natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit că e o poveste cu morala, cu substanța. Personajul meu din film este o fata simplă, extrem de bună și curată, deși a trecut prin experiențe traumatizante în viață. Este victima unui viol și chiar daca e o straina' în India, nu numai că își caută dreptatea, dar alături de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, luptă pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptățite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viata ei și a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film',  a declarat Iulia Vântur.
„Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacție și colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împletește natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit că e o poveste cu morala, cu substanța. Personajul meu din film este o fata simplă, extrem de bună și curată, deși a trecut prin experiențe traumatizante în viață. Este victima unui viol și chiar daca e o straina' în India, nu numai că își caută dreptatea, dar alături de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, luptă pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptățite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare  .NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viata ei și a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film',  a declarat Iulia Vântur.


„Atât eu cât și partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucuroși să-i avem pe Iulia Vântur și Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala. Filmul va trezi multe întrebări depsre iubirea și căldura pe care această țară ar trebuie să le aibă, scenariul abordând un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revoluție, apropiat de mișcarea #metoo.', a declarat producătorul Prernaa Arora. În film, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care isi îndelinește visul de a vizita India. „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridică de jos și luptă. Reuseste cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învață multe. Astept cu nerabdare aceasta nouă experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca si echipa de la Studio 5 Elements',  a marturisit vedeta.
Deși toată lumea vorbește despre povestea lor de dragoste, cei doi nu au făcut niciodată declarații clare despre legătura dintre ei.Bhai da ce ne mai plictiseste!

După șase ani în India, Iulia Vântur, fosta vedetă Pro TV, debuteaza la Bollywood in rolul principal din filmul Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni. Vedeta este cap de afiş în primul ei film de la Bollywood.

Publicitate
In film, Iulia Vântur joaca rolul unei tinere din Europa, fascinata de cultura indiana, care isi indelineste visul de a vizita India.
„Personajul meu este o femeie foarte puternica, care nu se lasa batuta chiar daca trece printr-un episod atat de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos si lupta. Reuseste cu ajutorul sotului si a prietenilor sa mearga mai departe si sa lupte pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India.
E un proiect din care voi invata multe. Astept cu nerabdare aceasta noua experienta si ma bucur sa colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alaturi de care voi juca si echipa de la Studio 5 Elements”, a marturisit vedeta.
Filmul va rula pe marile ecrane incepand cu luna mai a anului 2019.

Iulia Vântur:
„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas.
Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de buna si curata, desi a trecut prin experiente traumatizante in viata.
Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” in India, nu numai ca isi cauta dreptatea, dar alaturi de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptatite sau nu au avut curaj sa lupte, sa-i demascheze pe faptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta.
E o luptatoare, ea nu lasa ca acest incident sa-i distruga viata ei si a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care il intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.”
Studio 5 Elements a anunțat recent o serie de filme printre care si cel in care Iulia Vantur are rolul principal, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem R Soni in asociere cu Prem Raj Films.
Castingul complet al filmului va fi anuntat in curand, alaturi de Iulia Vantur va juca și actorul Jimmy Shergill. Studioul a lansat in urma cu cateva zile posterul oficial al filmului si a anuntat ca filmarile vor avea loc in Mathura, Agra, Delhi si Europa.

„Atat eu cat si partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucurosi sa-i avem pe Iulia Vântur si Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala.
Filmul va trezi multe intrebari depsre iubirea si caldura pe care aceasta tara ar trebuie sa le aiba, scenariul abordand un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India.
Filmul este ca o revolutie, apropiat de miscarea #metoo.”, a declarat producatorul Prernaa Arora.
Iulia Vantur debuteaza la Bollywood in rolul principal din filmul Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni. Vedeta este cap de afiş în primul ei film de la Bollywood. 
 


"Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas. Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de buna si curata, desi a trecut prin experiente traumatizante in viata. Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” in India, nu numai ca isi cauta dreptatea, dar alaturi de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptatite sau nu au avut curaj sa lupte, sa-i demascheze pe faptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptatoare, ea nu lasa ca acest incident sa-i distruga viata ei si a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care il intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.” – a declarat Iulia Vantur. 
 
Studio 5 Elements a anunţat recent o serie de filme interesante printre care si cel in care Iulia Vantur are rolul principal, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem R Soni in asociere cu Prem Raj Films. Castingul complet al filmului va fi anuntat in curand, alaturi de Iulia Vantur va juca un actor apreciat Jimmy Shergill. Studioul a lansat in urma cu cateva zile posterul oficial al filmului si a anuntat ca filmarile vor avea loc in Mathura, Agra, Delhi si Europa.
Vedeti acum rasu naibi:)) , aolo soc petru Salman si la Bollywood Iulia maltratata si batuta . Si cand citic ce era povestea acesi din film :))))))

E un proiect din care voi învață multe. Aștept cu nerăbdare această nouă experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Șoni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca și echipa de la Studio 5 Elements”, a declarat Iulia Vântur . GATA V-AM PLICTISIT DESTUL , FRATE PARCA SITE-UL ASA NU L-AM FACUT PENTRU Salman cu Iulia Salman baaaaasssss!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu