miercuri, 31 octombrie 2018

Filmul indian nu ar trebui să fie amintit doar pentru filmele lui Salman Khan, spune Naseeruddin Shah

El consideră că cinematograful servește ca o înregistrare a timpurilor și nu dorește ca publicul să privească înapoi până în 2018 ca fază a unui singur tip de cinematograf, în cazul filmelor " Salman Khan ". Actorul veteran spune că cinematograful este pentru posteritate și, prin urmare, o consideră drept responsabilitatea lui de a face cât mai multe filme relevante din punct de vedere social.
"Cred că cinematograful nu poate schimba societatea sau nu poate aduce o revoluție, dar nu sunt sigur de cinematografia ca mijloc de educație." "Documentarele pot fi filme educative, nu de lungmetraj, oamenii le văd și uită. serviți este să acționați ca un record al vremurilor lor ", a spus Shah într-un interviu.
Actorul spune că pentru acest motiv a ales să lucreze în filme precum Miercuri sau recentul său scurtmetraj, Rogan Josh, după atacurile din 26/11. "Mi se pare responsabilitatea mea de a participa la astfel de filme, toate lucrările mele serioase sunt reprezentate de vremurile lor, cinematografia va supraviețui, aceste filme vor fi văzute 200 de ani mai târziu, oamenii ar trebui să știe ce era India din 2018. "În cele din urmă, filmul lui Salman Khan nu va mai vedea decât 200 de ani mai târziu, India nu este așa. Cinematograful este pentru posteritate", adaugă el.
Rogan Josh de către Sanjeev Vig, oferă Shah ca un bucătar celebru la The Taj Hotels, care îi invită familia și prietenii acasă la cină pentru a sărbători ziua lui de naștere. Conversația mesei de masă se face cu experiența împărtășită din 26 septembrie și pune la îndoială calitatea existenței lor după evenimentul care schimbă viața.
Șah, în vârstă de 68 de ani, spune că este întotdeauna dornic să lucreze cu tineri care se luptă împotriva cotelor pentru a face ceea ce cred ei. "Dacă există un tânăr care încearcă să cânte și să cânte un film, nu-i voi mai da o clipă. Dar aici a fost un tânăr care încearcă să facă un film pe un subiect despre care crede că ar trebui să fie făcut Eu sunt în totalitate pentru primii cronometre, am auzit întotdeauna în serios, am făcut atât de multe filme cu primul timers și nu am regretat niciodată, " el spune.
Rogan Josh, de către Royal Stag Barrel Select Large Short Films, a fost prezentat la cea de-a 20-a ediție a Festivalului de Film JiO MAMI Mumbai. Actorul, care a lucrat în câteva filme de scurt metraj, susține că mediul este absolut eliberator pentru producătorii de filme.
"Lucrul minunat al filmelor de scurt metraj este că nu există nici o presiune din partea producătorilor care stau pe aceste regizori și îi vor spune cine ar trebui să fie eroul și ce fel de cântece (pe care le-a folosit). Ei au libertatea de a face genul de film pe care doriți să faceți fără griji de box office ", adaugă el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu