miercuri, 31 octombrie 2018

Salman Khan, circuitul lui Disha Patani pentru Bharat vine la studioul din Mumbai

Echipa de film a revenit recent în oraș pentru cel de-al patrulea program. Luni, fotograful Oglindă Raju Shelar a primit o vedere dinspre la vedere a setului din filmul Filmcity, care include și un "fântână de moarte". Gărzile de securitate au fost postate la punctele de intrare pentru a împiedica spectatorii curioși. Bharat: Salman Khan, Katrina Kaif, Jackie Shroff se întorc la era Partition Sus: setul de Bharma al lui Salman Khan din Mumbai; Deasupra: casca lui Salman în film; Disha Patani se pregătește pentru rolul ei. Sus: setul de Bharma al lui Salman Khan din Mumbai; Deasupra: casca lui Salman în film; Disha Patani se pregătește pentru rolul ei. Cu câteva zile în urmă, Mirror (26 octombrie) a raportat că MHADA a revocat permisiunea lui Rambo Circus pentru ultimul act pe terenul de recuperare al lui Bandra, care a fost sinonim cu spectacolul iconic din ultimele două decenii. Permisul a fost refuzat după ce rezidenții, condus de legiuitorul local BJP Ashish Shelar, s-au plâns că circul ar împiedica dezvoltarea unei instalații sportive care se apropie de pământ. Deci, în timp ce sunt perdele pentru un adevărat circ, Bollywood a pus-o pe Big Top în altă parte a orașului. Filmările au început în 28 octombrie și vor continua cu câteva zile înainte ca echipa să se mute la Delhi și Punjab pentru programe lungi în aer liber în timpul cărora secvențele de partiție vor fi împușcate. Salman va fi alăturat de Katrina
31 octombrie 2018
În iulie, primul program al dramei de epocă a lui Ali Abbas Zafar, Bharat, a debutat în studioul Filmistan din Mumbai, cu o secvență elaborată de circ în anii '60. Acesta a condus omul Salman Khan efectuând niște cascadorii de ciclism motociclist și Disha Pataniimpressing ca artist artistic.
Echipa de film a revenit recent în oraș pentru cel de-al patrulea program. Luni, fotograful Oglindă Raju Shelar a primit o vedere dinspre la vedere a setului din filmul Filmcity, care include și un "fântână de moarte". Gărzile de securitate au fost postate la punctele de intrare pentru a împiedica spectatorii curioși.
imagine
Cu câteva zile în urmă, Mirror (26 octombrie) a raportat că MHADA a revocat permisiunea lui Rambo Circus pentru ultimul act pe terenul de recuperare al lui Bandra, care a fost sinonim cu spectacolul iconic din ultimele două decenii. Permisul a fost refuzat după ce rezidenții, condus de legiuitorul local BJP Ashish Shelar, s-au plâns că circul ar împiedica dezvoltarea unei instalații sportive care se apropie de pământ. Deci, în timp ce sunt perdele pentru un adevărat circ, Bollywood a pus-o pe Big Top în altă parte a orașului.
Filmările au început în 28 octombrie și vor continua cu câteva zile înainte ca echipa să se mute la Delhi și Punjab pentru programe lungi în aer liber în timpul cărora secvențele de partiție vor fi împușcate. Salman va fi alăturat de Katrina Kaif și Jackie Shroff, care îl interpretează pe tatăl său.
Kaif și Jackie Shroff, care îl interpretează pe tatăl său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu