joi, 29 noiembrie 2018

Bharat: Atul Agnihotri împărtășește o plimbare a lui Salman Khan

Salman Khan este ocupat în prezent pentru filmul său Bharat din Delhi, împreună cu întreaga castă și echipaj. Salvatorul lui, Atul Agnihotri, păstrează fotografii și clipuri video ale lui Salman și îi ține pe fani actualizați cu faptele lui. Recent, Atul a împărtășit un videoclip cu Salman unde se vede că merge pe bicicletă. Anterior, au existat rapoarte că nu vor fi permise telefoane mobile pe seturi doar pentru a menține aspectul stelelor un suspans, însă producătorul însuși a trebuit doar să împărtășească o privire de sneak-peek exact așa cum face mereu.

În videoclipul partajat de Atul, Salman este văzut pe bicicletă împreună cu membrii echipajului. Luând video la Instagram, Atul a scris: "#Bharat - Day62 # Delhi @ bharat_thefilm @ beingsalmankhan # BeingHuman #ECycle".
Vizionați videoclipul aici:





Bharat va fi lansarea mare a Eid anul viitor. De asemenea, cu Disha Patani, Jackie Shroff și Sunil Grover în roluri importante, Bharat este regizat de Ali Abbas Zafar. Este un remake oficial al filmului coreean popular, intitulat Oda pentru Tatăl meu, și este programat să lovească ecrane pe 5 iunie 2019. Pe lângă filmarea pentru Bharat, Salman este de asemenea ocupat de filmarea lui Bigg Boss.

Filmul a fost târât într-o controversă chiar înainte ca acesta să înceapă să tragă. Actorul Priyanka Chopra la părăsit pe Bharat cu doar câteva zile înainte de a începe să filmeze pentru scenele ei. Acest lucru a făcut regizorul să caute înlocuirea imediată, iar Katrina a intrat la bord ca salvator. Bharat este planificat pentru eliberare pehttps://www.india.com/showbiz/bollywood-news-bharat-salman-khan-rides-a-bicycle-on-the-sets-of-his-upcoming-film-atul-agnihotri-shares-video-on-instagram-3453210/ 5 iunie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu