joi, 29 noiembrie 2018

Salman Khan fură spectacol la stadionul Barabati!

Pentru fanii "Bhaijaan", merita așteptat, deoarece Salman a adunat laude ministrului șef Naveen Patnaik.
CUTTACK: Stadionul iconic Barabati a reverberat cu prestigiul regizoral al lui Rahman, Oscar, în cadrul evenimentului de sărbătoare a Cupei Mondiale a oamenilor de hochei din Odise, miercuri.
Dar, Salman Khan a fost furat de spectacolul din Bollywood. Filmul indian de cinema a salutat mii de fani din Odia, "Namaskar. Mu tumaku bhala paaye. Baliyatra kemiti chalichhi. "
Pentru fanii "Bhaijaan", merita așteptat, deoarece Salman a adunat laude ministrului șef Naveen Patnaik. "Am auzit că CM Naveen Patnaik are patru perechi de" Pajama "și două perechi de" Kolapuri chappal ". Sunt impresionat de stilul său de viață simplu ", a spus el. Superstarul a spus că așteaptă cu nerăbdare gustul cunoscut al lui Cuttack "Dahi bara Alu Dum".
Au fost mai mult în stoc pentru fanii Salman ca lor "Bhaijaan" crooned "Pehli baar mile hain" de la Saajan.
Anterior, ministrul-șef a felicitat clasa Indiei din 1975, singurul grup de jucători care au câștigat Cupa Mondială pentru țară. "Salut echipa din Indian Cupa Mondială de Hochei din 1975 și sper că prezența lor va inspira toată lumea", a spus Naveen.
Muzicianul maestru Rahman și-a entuziasmat audiența de 35.000 de oameni cu trupa sa de 70 de membri, în timp ce a început concertul cu "Nadan Parindey Ghar Aja". Apoi sa mutat la alte hituri precum Muqabala Muqabala, Dil Se și Tere Bina Beswaadi Beswaadi Ratiyaan. Evenimentul sa încheiat cu imnul "Jai Hind Hind, Jai India" al lui Gulzar.
Ministrul șef la felicitat pe Rahman și Salman cu amintiri de hochei miniatură de filigran de argint, realizate de Pankaj Sahoo, deținător de diplome naționale, diferit de capabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu