joi, 29 noiembrie 2018

Salman Khan mulțumiri Odisha Govt pentru organizarea Cupa Mondială de Hochei!

Cuttack: Salman Khan, superstarul din Bollywood, a mulțumit guvernului de la Odisha pentru organizarea Cupei Mondiale de hochei la 2018.
Participarea la ceremonia de inaugurare a Cupei Mondiale de Hochei de la Stadionul Barabati, în seara aceasta, industria filmului Bhaijan din Hindi, a salutat efortul guvernului Odisei și al șefului ministrului Naveen Patnaik în organizarea turneului internațional mega pentru India.
Salman Khan a mai spus că Odișa CM este un om de mare simplitate. În plus, a apreciat locuitorii orașului Millennium pentru că a făcut ca orașul să fie cunoscut ca orașul fraternității din țară.
"Sunt recunoscător ministrului șef Naveen Patnaik că mi-a oferit ocazia să vin aici și să-i salut pe toți cu această ocazie. Sunt atins de căldura și bun venit oamenilor din acest stat ", a spus Dabang de Bollywood.
De asemenea, CM Odisha a recunoscut prezența lui Salman Khan și ia mulțumit pentru faptul că a făcut parte din eveniment. "Oamenii din Cuttack s-au bucurat cu adevărat de spectacolul dvs. minunat astăzi. Vă mulțumesc că ați fost aici ", a spus C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu