sâmbătă, 29 decembrie 2018

Salman se întoarce la 53 de ani, orașele B-au dorit să-l iubească pentru "a fi uman"

Mumbai: În calitate de superstar, Salman Khan a împlinit joi, 53 de trupe de dorințe minunate, care s-au adunat pe media sociale de către membrii fraternității de film.
Fiind co-staruri de sex feminin ale lui Salman sau prietenii lui din industrie, toată lumea a dorit fericirea, pacea și o viață lungă a lui Bollywood "Bhaijaan" în ziua de naștere. Și în schimb, steaua le-a tratat aruncând o petrecere în ferma Panvel, miercuri noaptea.
Celebrități precum Sushmita Sen, Kriti Sanif, Sajid-Wajid, Ameesha Patel, Soiraj Pancholi, Dino Morea, Jimmy Sheirgill, Mahesh Manjrekar, Rajat Sharma, Sohail Khan, Baba Siddiqui, Zaheer Iqbal, Warina Hussain, Dia Mirza , Sonu Sood, Sunil Grover și Mouni Roy au participat la baschet.
Împărtășind un videoclip de dans cu Salman de la sărbătoarea de ziua lui de pe Instagram, fostul Miss Univers și actriță și-au amintit amintirile cu actorul, spunând că "a fost o călătorie desenată de a se îndrăgosti de Prem pe ecran în" Maine Pyar Kiya " împărtășind ecranul cu el în "Maine Pyaar Kyun Kiya". "
"La mulți ani, un om care nu a încetat niciodată să sărbătorească" Fiind om ". Ai un an binecuvântat și te voi iubi mereu", a declarat Sushmita.
În timp ce actrița Priety Zinta ia mulțumit pentru că a inspirat-o mereu.
Ea a spus: "La mulți ani, prietenul meu cel mai sexy, mai dulce, mai nebun și roșcată, vă mulțumesc că mă inspirați mereu prin a fi mai umană decât oricine cunosc și pentru a face această lume un loc mai bun pentru oamenii pe care nimeni altcineva nu le știe ..."
Salman, fiul veteranului scenarist Salim Khan, si-a inceput cariera de actorie cu un rol de sprijin in "Biwi Ho To Aisi" si a primit prima sa pauza comerciala in regizoarea Sooraj Barjatya "Maine Pyar Kiya".
Mai târziu a apărut în filme precum "Hum Aapke Hain Koun ..!", "Karan Arjun", "Biwi No.1" și "Hum Saath-Saath Hain", prin care a câștigat o mare bază de fani.
Actrita "Gold", Mouni Roy, a împărtășit, de asemenea, fotografii de la petrecere pe social media, unde a scris că este "fan-ul fată pentru viață" și i-a dorit "fericirea și dragostea pe care le aduceți în viața tuturor".
Iată ce au de spus alte celebrități
Katrina Kaif: La mulți ani Salman Khan, continuă să fie.
Madhuri Dixit: La mulți ani Salman Khan! Fie ca voi să fiți binecuvântați pentru totdeauna cu multă dragoste și râs. Ai unul bun.
Neil Nitin Mukesh: Dragă Salman, Vă urez aici o zi spectaculoasă. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu toată fericirea
Diana Penty: La mulți ani Salman Khan, Dragoste și râs, mereu. Fii binecuvântat.
Sophie Choudhary: Oamenii buni sunt ca lumânări ... se ard să-i lase pe alții lumina ... La mulți ani Salman. Rămâi fericit, stați sănătos, stați binecuvântat.Feel privilegiat să vă cunosc ...
Ronit Bose Roy: Iată ce dorește o zi de naștere foarte plină de bucurie lui Salman Khan, au un super an înainte.
Remo D'souza: Mulțumesc, domnule.
Anees Bazmee: Dorind inimitabil Salman Khan o zi de naștere foarte fericită. Una dintre cele mai bune ființe umane cu care m-am întâlnit și am colaborat. Stați binecuvântat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu