sâmbătă, 29 decembrie 2018

Sarpele Katrina Kaif Varun Dhawan și Remo D'Souza pentru Salman Khan

Katrina Kaif și Varun Dhawan au fost aleși să apară împreună pe marele ecran pentru prima dată în filmul regizoral de dans al lui Remo D'Souza ABCD 3. Dar actrița Zero a ieșit acum din film, dat fiind că datele ei s-au ciocnit cu Salman Khan starrer Bharat.

"Katrina Kaif a trebuit să renunțe la viitorul film de dans al lui Remo D'Souza, datorită programului său agitat pentru Bharat." Katrina a fost întotdeauna un profesionist minuțios și a hotărât să iasă din film, dat fiind că datele ei se ciocnesc cu Bharat, în prezent, pentru "purtătorul de cuvânt al lui Katrina Kaif a emis o declarație oficială către mass-media.

Deși titlul filmului nu a fost încă dezvăluit de producători, aceștia au lansat un film pe care au fost văzuți trei personaje care au fost lansate pentru o mare bătălie de dans. Filmul este prezentat ca fiind cel mai mare film de dans produs vreodată în 3D.

Înainte de a ieși din proiect, Katrina și-a împărtășit mai devreme entuziasmul și a spus că are mari speranțe pentru ea.

"Sunt entuziasmat de faptul ca ma intalnesc cu viziunea lui Remo, pasiunea lui Varun este minunata, lucreaza neobosit pentru a crea magie pe ecran si Bhushan Kumar, cu intelegerea dinamicii pietei ca producator, va asigura ca acest lucru se dovedește a fi cel mai vorbit- despre filmul din 2019. Nu pot să aștept să încep această călătorie ", a spus Katrina.

Filmul este programat să se lanseze pe 8 noiembrie 2019. Uitați-vă aici la clipul pentru cortină.Trebuia sa puna mana si pe el.

https://www.thequint.com/entertainment/bollywood/katrina-kaif-out-of-varun-dhawan-dance-film-for-bharat-salman-khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu