miercuri, 30 ianuarie 2019

Bharat-ul lui Salman Khan-Katrina Kaif să aibă două melodii festive, fără piese recreative

New Delhi: Salman Khan și Katrina Kaif este una dintre cele mai iubite ioduri de Bollywood. Duo, care a aparut in filme precum "Ek Tha Tiger" si "Tiger Zinda Hai", se alatura din nou pentru "Bharat" lui Ali Abbas Zafar.
"Bharat" este un proiect multi-starrer și va fi lansat pe Eid în acest an. Teaserul filmului a fost abandonat abia recent și a lăsat pe toată lumea să se teamă.
Între timp, Mumbai Mirror a citat o sursă spunând că filmul va cuprinde șase piese care vor reflecta starea de spirit festivă.
Raportul a afirmat că din cele șase, trei melodii se învârt în jurul Holi, Diwali și o nuntă, în timp ce restul de trei vor fi fie un număr romantic, fie o tragedie. Potrivit raportului, spre deosebire de tendința actuală, filmul nu va avea nici o versiune recreativă a piesei vechi.
În timpul programului de televiziune din Malta anul trecut, Salman și Katrina au filmat un număr romantic, despre care se crede că este un cântec Diwali. O încăpere a duo-ului a fost larg răspândită pe social media.
Regizorul Ali Abbas Zafar a organizat acest proiect și a ieșit bine. El a colaborat anterior cu superstarul în hit-uri precum "Sultan" și "Tiger Zinda Hai". Așadar, așteptările sunt ridicate de cer. Filmul este coproducționat de cumnatul lui Salman și actorul Atul Agnihotri.
Katrina Kaif joacă rolul principal în "Bharat" și care aduce trio-ul superhitar al regizorului-actriță-regizor, în timp ce ultima lor versiune "Tiger Zinda Hai" a făcut minuni la contoarele de bilete. "Bharat" are un star de ansamblu antrenant, cu plăcere de Tabu, Disha Patani, Aasif Sheikh, Jackie Shroff și Sunil Grover în părți pivot.
Filmul va lovi ecranele pe Eid, 5 iunie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu