miercuri, 30 ianuarie 2019

Katrina Kaif neagă faptul că a fost abordată pentru un film de Sud, alături de Mahesh Babu-Citește înăuntru

New Delhi: Cu câteva zile în urmă, rapoartele actriței Katrina Kaif, însoțite de un super-maestru Mahesh Babu, au ieșit la iveală. Sa raportat că regizorul Sukumar intenționează să-l distribuie pe Kat și Mahesh în următorul său film, iar actrița a fost abordată la fel. Cu toate acestea, se pare că va trebui să așteptăm mult mai mult pentru a vedea Kat într-un film de Sud.
Într-un interviu acordat ADN-ului, Kat a negat zvonurile că a fost abordat pentru un film alături de Mahesh Babu. Actrita ia spus ADN-ului: "Nu am semnat nimic dupa Bharat. În ceea ce privește întrebarea dvs., nu, nu am fost nici măcar abordat pentru film. "
Kat face filmări pentru "Bharat" al lui Alia Abbas Zafar împreună cu Salman Khan. Filmul îi numește și pe Disha Patani, Tabu, Sunil Grover și Aasif Sheikh pentru a numi câteva.
"Bharat" este unul dintre cele mai mari filme ale anului 2019 și este programat pentru lansarea lui Eid.
Actrita a fost vazuta ultima oara in "Zero" alaturi de Shah Rukh Khan si Anushka Sharma. Filmul este condus de Aanand L Rai și a primit recenzii mixte de la public. În timp ce unii au descoperit că scenariul este vinovat, alții nu au putut să-i laude pe toți actorii principali pentru performanțele lor. Kat a primit o mulțime de apreciere pentru a-și prezenta portretul de Babita Kumar - actriță care se luptă cu dependența de alcool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu