marți, 29 ianuarie 2019

Katrina Kaif și Aamir Khan au un "pariu" în desfășurare și au o conexiune Salman Khan - detalii în interiorul


Aamir Khan și performanța captivantă a lui Katrina Kaif au câștigat inima în Dhoom 3 (2013), iar cele două superstare s-au reunit pe marele ecran în Thugs of Hindostan anul trecut. Cu toate acestea, filmul nu a reușit să facă afacerea dorită la box-office. Katrina a apărut recent la Star Nights 2 pentru un interviu, în care dragul ei prieten și co-star Aamir Khan a avut un mesaj special pentru ea.

The Thugs of actor Hindostan a arătat că cei doi au avut o provocare iminentă în șah și că dacă Katrina a pierdut competiția, a fost un pariu care îi cere să îl însoțească pe Aamir la Galaxy Apartments și să cânte melodia "Dil cheez kya hai, aap meri jaan lijiye".
Katrina Kaif, Aamir Khan și Salman Khan au evoluat toată ziua de marți din cauza unui interviu vechi care a reapărut pe Internet și face într-adevăr o dezvăluire mare. Într-un episod al talk show-ului "Starry Nights 2.oh!", Care a fost difuzat inițial în noiembrie, Aamir Khan sa alăturat pentru scurt timp lui Katrina Kaif și Ali Abbas Zafar în spectacol pentru a vărsa efectiv fasolea în raportul său cu actrita de 35 de ani. În timpul unui apel video de pe spectacol, Aamir a dezvăluit că a provocat-o pe Katrina într-un meci de șah, dar nu a acceptat-o ​​niciodată din cauza condiției pe care a dat-o dacă ar fi pierdut - Katrina a trebuit să cânte o piesă în afara Galaxy Apartments, resedinta lui Salman Khan din Mumbai.

"Katrina a fost foarte dornică să mă bată într-un joc de șah când am spus bine, să jucăm un joc, când a spus:" Te rog, dă-mi voie să mă antrenez mai întâi ". Deci, ea a practicat câteva luni și apoi a spus: "Ok, acum sunt gata", a spus Aamir Khan și apoi a împărtășit detaliile condiției pe care o fixase pentru ea: "Ea a spus că dacă câștig, vreau să face alt film cu mine. Ea a spus: "Ce vrei tu dacă câștigi?" I-am spus: "Dacă câștig atunci veți merge și veți sta sub Galaxy Apartments, sub casa lui Salman și veți cânta Dil cheez kya hai, aap meri jaan lijiye .... Asta a fost de fapt pariul. Și Katrina a fost atât de frică de pierde pariul pentru mine că în cele din urmă nu a jucat niciodată jocul! "

Katrina Kaif și Salman Khan au fost date cu patru ani înainte de difuzarea zvonurilor din 2009, în timp ce Katrina a început să-l vadă pe Ranbir Kapoor. Deși nici Salman, nici Katrina nu au admis niciodată la romantismul lor zvonuri, au fost una dintre cele mai discutate despre perechi de celebritate ale lui Bollywood. Katrina și Salman sunt și co-stele ale unor filme precum Tiger Zinda Hai, Ek Tha Tiger, Bodyguard și Yuvvraaj.
COMETARIU

Katrina Kaif și Aamir Khan au jucat împreună pe ecran pentru a doua oară cu Thugs Of Hindostan, care a primit un răspuns călduț în box-office. Pe frontul de muncă, Katrina Kaif va fi văzută în continuare în Bharat, în care colaborează încă o dată cu Salman Khan. Bharat lansează pe Eid în acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu