luni, 28 ianuarie 2019

O vaaai Aishwarya Rai și Salman Khan au asigurat modalități stricte de a se evita reciproc la Subhas Gash's Birthday Bash

Aishwarya Rai și Salman Khan au asigurat modalități stricte de a se evita reciproc la Subhas Gash's Birthday Bash

Celebritățile din Bollywood și afacerile lor trecute au adus un interes humung printre publicul său încă de la existența sa. În timp ce, pe de o parte, zvonurile de întâlniri aprinde o altă tangență de curiozitate printre iubitorii de Bollywood, recunosc sau nu, rupe zvonurile sau citesc despre relațiile de întoarcere dintre posibilele flăcări este o plăcere vinovată pe care aproape toți admitem să ne călătoresc! Vorbind despre o dată cu ex-flăcări, punem pariu că nu ați uitat controversele care au înconjurat stelele listate de A de Bollywood, Aishwarya Rai și Salman Khan. (Citește: Sara Ali Khan confirmă în sfârșit că a dat odată fostul nepot al lui Maharashtra CM, Veer Pahariya)

De multe ori Aishwarya și Salman au ieșit afară și au vorbit despre relația lor în mass-media. În timp ce oamenii au spus că Salman a fost foarte pasionat de povestea lui de dragoste cu Aishwarya Rai, care în curând se întorcea la căsătorie, atunci a venit vestea că, odată ce păsările de curte au despărțit căile. Motivul fiind, comportamentul agresiv al lui Salman față de Aishwarya. În timp ce vă vom face o retrospectivă a tot ce sa întâmplat, să vă punem o întrebare. Amintiți-vă de momentul în care ați intrat în ex-voia dumneavoastră sau ați făcut orice încercare posibilă de a vă întoarce ochii unii la alții la petreceri comune? Ceva asemănător sa întâmplat cu acest cuplu acum înstrăinat la faimosul regizor Bollywood, bashul zilei de naștere a lui Subhash Ghai.

Salman și Aishwarya

publicitate

A fost ziua de naștere a directorului starului pe data de 24 ianuarie 2019, iar Subhash Ji ar fi aruncat un bash pentru ziua de naștere. În timp ce pe lista invitaților erau numeroase celebrități, două dintre cele mai vizionate celebrități au fost cândva ex-flame, Salman Khan și Aishwarya Rai. Salman și Aishwarya întotdeauna și-au dat seama de mijloacele de a evita să se bată în partide sau de a nu intra într-unul cu totul, dacă știau că celălalt vine, dar acesta a fost puțin diferit. Subhash Ghai împărtășește un termen excelent atât cu Salman, cât și cu Aishwarya și, prin urmare, părea irevocabil pentru ca stelele să dea partidului o dorință. Conform unui raport din India Today, acesta a fost modul în care fostul cuplu a evitat orice mijloc de a se ciocni unul în celălalt. "Duo-ul a ales ieșiri și intrări separate în timp ce venise și părăsise petrecerea. Nu numai că duo-ul sa asigurat că nu se va întâlni sau se va confrunta unul cu celălalt în timpul evenimentului. "Aici sunt fotografiile individuale ale Aishwarya și Salman cu Subhash Ji din bash:

Aishwarya Rai Bachchan și Salman Khan la Subhas Ghai's Birthday Bash

Aishwarya Rai Bachchan și Salman Khan la Subhas Ghai's Birthday Bash

În timpul mișcării #MeToo, a apărut un videoclip al unui interviu cu starul sultanului, în care, atunci când a fost întrebat de un jurnalist, dacă Salman a lovit vreodată o femeie, el a răspuns: "Da, acum femeia a spus că am. Vreau să spun că a fost un jurnalist Prabhu Chawla, care ma întrebat cu mult timp în urmă, așa că am bătut masa pe care a fost surprinsă, masa a spart într-adevăr. Adică, dacă lovesc pe cineva, este evident o luptă, mă voi supăra. Mă duc să mă duc și să-i dau cea mai bună lovitură. Nu cred că ea ar fi supraviețuit. "Iată videoclipul interviului:

Faptul că povestea basmului lui Salman Khan și Aishwarya Rai a ajuns la un sfârșit amar nu este ascunsă de nimeni. Amintirile lui Salman și Aishwarya au fost la un nivel maxim în timpul filmărilor lui Humd Dil De Chuke Sanam din Sanjay Leela Bhansali și au continuat chiar și după aceea. Apoi, rapoartele lui Salman Khan fiind abuzive verbal, psihic și fizic au început să plutească în jurul valorii.

Aishwarya care sa mutat de la Salman Khan la Vivek Oberoi, a adăugat combustibil la foc. Iar duoul sa despărțit după ce au fost spalate în public multe haine murdare și murdare. Aishwarya și relația lui Vivek au făcut o jignire majoră atunci când Vivek a chemat o întâlnire de presă pentru a dezvălui cum îl amenința Salman.

Acum, după aproape două decenii mai târziu, atât Salman Khan, cât și Aishwarya Rai au găsit consolare în partenerii lor. În timp ce Aishwarya a legat nodul cu Abhishek Bachchan și are o frumoasă fiică Aaradhya, Salman Khan se bucură și de o relație fără legătură cu frumusețea românească Iulia Vantur. Apropierea și dragostea lui pentru Katrina Kaif, despre care se presupunea că se întâlnește la un moment dat, continuă să facă veste, în timp ce duo-ul scapă după lovituri împreună.

Recent, la petrecerea de 74 de ani a lui Subhash Ghai, întreaga Bollywood ar putea fi văzută cântând și legănându-se. Exes Salman Khan și Aishwarya Rai au participat, de asemenea, la petrecerea de aniversare. Cu toate acestea, conform unui raport din India Today, duo-ul a ales ieșiri și intrări separate în timp ce venise și părăsise partidul. Nu numai că duo-ul a făcut-o chiar să nu se întâlnească sau să se confrunte reciproc pe parcursul evenimentului.

În timp ce Abhishek Bachchan și Salman Khan împărtășesc o relație cordială, lucrurile nu par să fi scăzut între foștii iubiți. Ei bine, măcar mă bucur că nu au fost momente ciudate. REzuta din  toateaastea ca ea u ne intereseaza!!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu