miercuri, 30 ianuarie 2019

Salman Khan devine în starea de spirit festiv pentru Bharat!

Salman Khan lui Ali Abbas Zafar regizor Bharat, care este de a lovi marquee pe Eid în acest an, sărbătorește, de asemenea, alte festivaluri indiene.

Și, potrivit unei surse apropiate proiectului, filmul conține șase cântece pentru a reflecta fervoarea festivă. În timp ce trei melodii sunt în jurul valorii de Holi, Diwali și o nunta fiecare, restul au romantism și tragedie ca fundal.

Ali, care a colaborat cu compozitorul-duo Vishal-Shekhar și cu lyricistul Irshad Kamil pentru a treia oară după Sultan și Tiger Zinda Hai, filmează în acest moment cântarea de nunta de la Filmcity cu liderii săi, Salman și Katrina Kaif, Grover și Aasif Sheikh. "Pentru programul de 40 de zile, echipa a recreat Delhi din anii 1950 si 1960. Ședințele de muzică au început cu mult înainte ca filmul să fi trecut pe podele în luna iulie a anului trecut și spre deosebire de tendința actuală, albumul nu are numere recreate ", a adăugat sursa. În timpul programului din Malta, în luna iulie a anului trecut, regizorul a realizat un număr romantic cu Salman și Katrina, care va fi melodia Diwali.

Între timp, a apărut recent că Varun Dhawan, care are un cameo în drama-perioadă, joacă un om de afaceri și a împușcat porțiunile sale în timpul programului Abu Dhabi din octombrie anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu