miercuri, 30 ianuarie 2019

Salman Khan, pentru a oferi un festiv fratelui fanilor în următorul său Bharat


Salman Khan, pentru a oferi un festiv fratelui fanilor în următorul său Bharat

Ali Abbas Zafar's Bharat, cu Salman Khan și Katrina Kaif, este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Weekend-ul trecut a fost lansat teaserul oficial al filmului, care a fost foarte iubit de toti fanii Salman. Ultimul program al filmului este în prezent împușcat la co-stele de la Film City din Mumbai, cum ar fi Sunil Grover și Aasif Sheikh, care sunt ocupați cu filmările.

Salman Khan, pentru a oferi un festiv fratelui fanilor în următorul său Bharat

Cele mai recente auzit că Salman Khan se asigură că muzica filmului reușește, de asemenea, să impresioneze publicul. Bharat va avea șase melodii și, conform unui raport din Mumbai Mirror, trei melodii vor fi centrate în jurul Holi, Diwali și o nuntă, în timp ce celelalte trei vor avea romantism și tragedie ca fundal.

Confirmând același lucru, o sursă apropiată proiectului a informat-o pe Mirror: "Pentru programul de 40 de zile în desfășurare, echipa a recreat Delhi din anii 1950 și 1960. Ședințele de muzică au început cu mult înainte ca filmul să se desfășoare pe podele în luna iulie a anului trecut și spre deosebire de tendința actuală, albumul nu are numere recreate ".

Drept interesant ?!

Salman Khan, pentru a oferi un festiv fratelui fanilor în următorul său Bharat

Producată de Atul Agnihotri și de Bhushan Kumar, Bharat mai joacă și Tabu, Disha Patani și Nora Fatehi. Filmul este lansat pentru lansarea lui Eid anul acesta.Katrina Kaif spune că Salman Khan-starrer Bharat a fost o călătorie de "descoperire și învățare"

MUMBAI: Bollywood diva Katrina Kaif a spus că Salman Khan starrer filmul său viitoare Bharat a fost o experiență diferită cu totul.

Katrina a spus că filmările pentru Bharat au fost părți egale, inspiratoare și provocatoare, a spus Pinkvilla.

"A fost extrem de inspirator, interesant, provocator si interesant. Din momentul în care am început să pregătesc acest film până în prezent, a fost o astfel de călătorie de descoperire și învățare ".

Katrina a continuat să spună că au existat atât de multe momente în timp ce filmau că "voi prețui mereu".

Deva în vârstă de 35 de ani simte că în showbiz veți trece mereu prin maxime și minime și de când sa alăturat lui Bollywood, Katrina simte că a crescut și sa schimbat foarte mult ca persoană.

"Am intrat în Bollywood când aveam 18 ani și nu mai sunt aceeași fată pentru că experiențele mele de viață m-au schimbat", a spus ea.

După Zero de la Aanand L.Rai, Katrina Kaif va fi urmărită în continuare în Bharat-ul lui Ali Abbas Zafar, alături de Salman Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu