marți, 26 februarie 2019

Următorul Bhansali cu Salman Khan nu este o dramă de costum? Noul lor film împreună este o poveste de dragoste contemporană și nu o dramă de costum.

Zvonurile făcute de rundele superstarului Khan Salman sunt adevărate. Sanjay Leela Bhansali conduce într-adevăr Salman. Cu toate acestea, rapoartele celor doi care se reunesc pentru a face o dramă de costum sunt greșite.
Râde un prieten apropiat al lui Salman, "Sigur, Bhansali este cunoscut prin dramele costumelor sale. Dar, nu la dirijat pe Salman chiar într-o dramă de costum. Khamoshi, Hum ... Dil De Chuke Sanam și Saawariya au fost filme de epocă. Noul lor film împreună este o poveste de dragoste contemporană. "
Sursele spun că scenariul pe care Bhansali îl are în minte pentru Salman a evoluat mult timp. Ar fi făcut acest subiect numai cu Salman sau deloc.
Mai important, după Ram Leela, Bajirao Mastani și Padmaavat, Bhansali are nevoie de o pauză de la drama costumelor și împerecherea lui Ranveer-Deepika. Într-adevăr! De cât timp poate să-și zdrobească sabia, fără ca marginea să se estompeze? Bhansali a făcut tot ce putea pentru moment cu genul de perioadă și cu distribuția lui Ranveer-Deepika.
Este timpul să mergem mai departe și să gândim ce context și pretext să o facem decât o combinație SLB-Salman, care, spun specialiștii din domeniul comerțului, poate încă să agită box-office-ul dacă se dă un amestec creativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu