marți, 26 februarie 2019

Următorul Salman Khan cu Sanjay Leela Bhansali va fi numit Hum Dil De Chuke Sanam 2?

New Delhi: Cu câteva zile în urmă, Salman Khan se alătură mâinilor cu Sanjay Leela Bhansali după nouăzeci de ani apărute pe internet.
Analistul comercial și criticul de film remarcat Taran Adarsh ​​au luat pe Twitter pentru a împărtăși știrile. El a scris, "#BreakingNews: Sanjay Leela Bhansali & Salman Khan se reunesc dupa 19 ani pentru o poveste de dragoste ... Filmul este setat sa mearga pe podea in curand.
Cu toate acestea, acum auzim că filmul va fi denumit "Hum Dil De Chuke Sanam".
"Sanjay, care citește scenariul, a relatat ideea lui Salman și el este la bord. Deși filmul nu este o continuare sau remake, poate fi numit Hum Dil De Chuke Sanam 2. SLB consideră că filmul are toate elementele pe care Hum Dil le-a avut. Deci, titlul seamănă perfect cu partea a doua. Cu toate acestea, va avea o poveste diferită și personaje noi. O heroină A-listă va fi aruncată de-a lungul Salmanului, dar producătorii nu s-au apropiat de nimeni încă ", a spus o sursă.
Filmul va merge pe etaje până la sfârșitul anului 2019. "Salman lansează Dabangg 3 în ultima săptămână a lunii martie. Odată ce a terminat cea de-a treia tranșă a francizei pentru polițiști, va începe să lucreze la acest proiect. Filmul este pregătit pentru lansarea în 2020 ", a adăugat sursa.
Salman și Sanjay au lucrat unul cu celălalt în dramă de romantism Hum Dil De Chuke Sanam în 1999. În timpul filmării filmului Salman și Aishwarya s-au îndrăgostit, care a fost și el co-star în film. Filmul a fost un succes imens de atunci și este încă amintit ca unul dintre cele mai memorabile filme romantice pe care ni le-a oferit Bollywood.
Pe frontul de muncă, Salman este ocupat de fotografierea filmului său Bharat, alături de Katrina Kaif. În afară de aceasta, Salman a dezvăluit recent remorca Notebook care conține Pranutan Behl și Zahir Iqbal. Filmul a fost produs sub bannerele lui Salman Khan Films.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu