duminică, 31 martie 2019

În afară de Disha și Salman, filmul prezintă, de asemenea, roluri pivotale, Katrina Kaif, Tabu și Nora Fatehi.

Disha Patani este o actrita extrem de frumoasa, care inca nu a vazut o descoperire in cariera ei. Deși actrița era parte a lui Baaghi 2, a fost în primul rând filmul lui Tiger.

Cu toate acestea, actrita va fi vazuta acum in Bharat-ul lui Salman Khan si ea nu se poate opri sa ghiceasca acest superstar.

Disha Patani spune: "El este o persoană uimitoare și un mare actor. Am învățat atât de mult de la el. Chiar și după ce a lucrat timp de atâția ani, el lucrează atât de mult. Este atat de frumos pentru toti ... nu simte ca este o astfel de stea. "

Ea mai adaugă: "Sunt foarte emoționat. Cred că remorca va ieși în curând. Nu știu la ce să mă aștept, sunt foarte fericit. "

Potrivit rapoartelor, Disha joacă un artist trapez în Bharat. Filmul este setat pe fundalul anilor '60. Este o adaptare pe ecran a filmului sud-coreean din 2014 "Ode To Father". În afară de Disha și Salman, filmul prezintă, de asemenea, roluri pivotale, Katrina Kaif, Tabu și Nora Fatehi.

Bharat este cel mai așteptat film și în timp ce publicul așteaptă cu nerăbdare să surprindă acest film, o sursă are o informație importantă de împărțit.

Aparent, remorca lui Bharat va fi atașată de Răzbunător

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu