sâmbătă, 27 aprilie 2019

:)

CONFIRMAT: "Brahmastra" lui Ranbir Kapoor-Alia Bhatt a fost amânată; evită o ciocnire cu "Dabangg 3" a lui Salman Khan-Sonakshi Sinha

Ayan Mukerji sa dus la pagina lui Instagram și a anunțat că Ranbir Kapoor și Alia Bhatt starrer 'Brahmastra' nu vor fi lansați în Crăciunul 2019.


CONFIRMED: Ranbir Kapoor-Alia Bhatt's 'Brahmastra' postponed; avoids clash with Salman Khan-Sonakshi Sinha's 'Dabangg 3'

, Instagram

Acțiune

Scris de

Actualizat: 27 aprilie 2019, 04:11 PM IST
Ayan Mukerji va intra in genul fanteziei cu viitoarea sa regie, intitulata Brahmastra . Filmul marchează prima ieșire a cuplurilor din viața reală, Ranbir Kapoor și Alia Bhatt, pe ecranul mare. Brahmastra urma să fie eliberată inițial pe 15 august 2019. Dar apoi a fost amânată până la Crăciunul 2019, citând incompletarea tragerii. Se pare că nu vom ajunge să vedem Brahmastra în acest an, potrivit ultimului post al lui Ayan, Instagram.
Producătorul a împărtășit o notă în care a arătat că Ranbir și Brahmastra lui Alia vor fi lansate în vara anului 2020. Ayan a scris: "Data lansării noastre este acum planificată pentru vara anului 2020, dar vom anunța acest lucru oficial odată ce suntem absolut siguri de acest lucru data ", printre multe altele. Directorul a vorbit de asemenea despre modul în care echipa VFX are nevoie de mai mult timp pentru a obține totul perfect pentru o experiență vizuală îmbunătățită. El și-a scos postul ca "Data de lansare #brahmastra"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu