sâmbătă, 27 aprilie 2019

Salman Khan nu vrea să stea într-un show web vreodată, iată de ce Salman Khan. (Imagine: Instagram)

Îngrijorat de conținutul lor grafic, el a spus: "În filme, dacă există trei-patru lovituri suplimentare, este cenzurat și obținem un certificat A. Obținem un certificat U / A numai atunci când tăiem niște scene, dar pe web, arată ceva și totul. Nu există cenzură. Ar trebui să existe un organism desemnat care să primească apelul respectiv. Problema mea este că și copiii mici o urmăresc, deoarece toată lumea are acces la un telefon. Deci, asta nu e cool cu ​​mine.

Cu privire la modul în care alege filmele pe care le face, a spus: "Este întotdeauna scenariul. A fost întotdeauna așa. Când audiența iese din teatru, ei ar trebui să simtă că vor un prieten ca personajul meu sau un fiu ca acesta sau un soț. Fiecare actor ar trebui să vadă filmul în totalitate din perspectiva audienței. "

Interesant, Salman, de asemenea, a arătat că el a vrut mereu să fie un regizor. Vorbind despre dragostea sa pentru film, el a spus: "Am inceput cariera mea dorind sa fiu regizor, asa ca cred ca voi face asta la un moment dat in viitor. Dar voi face un film foarte mic. Fotografia Badi ka matlab yeh nahi hota ki de producție mein paisa kharch karo, înseamnă bada complot hona chahiye, și de conținut bada hona chahiye. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu