duminică, 28 aprilie 2019

Salman Khan smulge telefonul mobil al unui jurnalist?

Salman Khan și angajamentul său față de agențiile de aplicare a legii și de presă sunt o continuă saga. Recent, un jurnalist cu sediul în Mumbai a depus o plângere polițienească împotriva lui Salman Khan, spunând că l-a agresat și ia smuls echipamentul, inclusiv această cameră.

Un raport în NDTV a confirmat, de asemenea, că o plângere polițienească a fost atacată împotriva lui Salman Khan pentru acuzații specifice de a răsuci un telefon mobil al jurnalistului în timp ce încerca să filmeze un videoclip al actorului.

Plângerea a fost depusă de un jurnalist pe nume Ashok Shyamlal Pandey, a confirmat NDTV.

Domnul Pandey a confirmat că el și cameramanul său călăreau de la Juhu la Kandivali când au văzut că Salman conducea o bicicletă. L-au întrebat pe bodyguard-ul său dacă ar putea face un videoclip despre actor și el a fost de acord.

"Ne-am scos telefoanele mobile si am inceput sa filmam." Deodata, Salman sa intors si a facut gesturi catre bodyguarzii sai, dupa ce barbatii de bodyguarzi ne-au apropiat de cameramanul nostru, iar cameramanul a fost impins de unul dintre gardieni si chiar ne-a impins cu forta masina. Salman și-a întors ciclul și a venit la noi, spunându-i că suntem din presă, Salman a spus: "Nu contează", apoi ne-a smuls telefoanele și a plecat.

Când a fost contactat, poliția a confirmat că o contranicție a fost depusă și de garda de corp a lui Salman, care susține că persoana a luat video fără permisiune.

Salman Khan va apărea în filmul lui Bharat, filmul Ali Abbas Zafar, cu Katrina Kaif și Sunil Grover și va fi lansat pe Eid ul Fitr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu