joi, 30 mai 2019

ASTEPTAM BIGG BOSS 13 DECI SA VEDEM

https://www.thequint.comActorul Bollywood Salman Khan se întoarce cu cel mai recent sezon al lui Bigg Boss pentru a zecea oară, aducerea celui de-al 13-lea sezon al spectacolului de realitate, iar rapoarte proaspete sugerează că el ar putea să se uite la roping într-o co-gazdă de sex feminin anul acesta. Fanii își exprimă deja dorințele și sugerează că Katrina Kaif sau Alia Bhatt ar trebui să fie aduse pentru acest rol.

Un raport Bollywoodlife a afirmat că Salman a sugerat că va fi adusă o co-gazdă de sex feminin. "Salman a simțit că pentru a adăuga prospețime la sezonul din acest an, factorii de decizie ar trebui să obțină o co-gazdă de sex feminin. Aparent, Salman ar putea să-și ia locul pe spate și să-i ofere femeii co-gazdă o expunere mai mare, astfel încât să poată admira noul spectacol. Nimic nu este concret din moment, acestea sunt doar conversații în curs de desfășurare ", a citat o sursă spunând.

Spectacolul se va întoarce probabil cu răsturnări majore în acest an - cu câțiva ani au jucat oameni obișnuiți, dar Bogg Boss 13 va avea doar celebrități din interiorul casei. Rapoartele sugerează, de asemenea, că casa Bigg Boss nu va mai fi situată în Lonavala de data aceasta. În timp ce unele speculații sugerează că casa folosită pentru Bigg Boss Marathi poate fi renovată pentru sezonul următor, alte rapoarte sugerează că producătorii construiesc seturile din Film City, Mumbai.
/entertainment/tv/female-co-ho
st-salman-khan-bigg-boss-13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu