vineri, 31 mai 2019

Hmmm

Amitabh Bachchan, Salman Khan participă la rugăciunea lui Veeru Devgan

Megastar Amitabh Bachchan, Salman Khan și Kareena Kapoor Khan s-au numărat printre membrii fracțiunii de film care au participat la o rugăciune întâlnită pentru directorul de acțiune al lui Bollywood, Veeru Devgan, care a murit la începutul acestei săptămâni.
Amitabh Bachchan, Salman Khan attend Veeru Devgan's prayer meet
Mumbai: Megastar Amitabh Bachchan, Salman Khan și Kareena Kapoor Khan au fost printre membrii frății care au participat la o întâlnire de rugăciune pentru directorul de acțiune al asului Bollywood, Veeru Devgan, care a murit la începutul acestei săptămâni.
Veeru, tatăl actorului Ajay Devgn, a regizat secvențe de acțiune pentru filme precum Himmatwala, India, Khatron Ke Khiladi, Phool Aur Kaante, Dilwale și Laal Badshah. A murit aici luni.
Întâlnirea de rugăciune a fost ținută aici la Templul ISCKON. Ajay, mama sa, Veena Devgan, soția Kajol și fiica Nysa, au fost printre primii care au sosit.
Au fost prezenți Abhishek Bachchan, Vicky Kaushal, Karisma Kapoor, Raveena Tandon, Prem Chopra, Suresh Oberoi, Suniel Shetty și mulți dintre cei mai cunoscuți nume din industrie pentru a-și extinde sprijinul în familie în momentele de durere.
Kajol, mama și actorul veteran Tanuja, nu a putut participa la întâlnirea de rugăciune, deoarece a suferit o operație de diverticulită la spitalul Lilavati, unde va rămâne admisă timp de o săptămână. Nysa era în lacrimi, iar tatăl ei o consola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu