joi, 30 mai 2019

HOPA

Katrina Kaif se întoarce la Salman Khan, în timp ce spune "Mulțumesc-mi Priyanka" pentru cea de-a treia zi dintr-un interviu "Bharat"

Interviu după interviu, Salman Khan a întrerupt-o pe Katrina Kaif să vorbească despre Priyanka Chopra
  • DNA Web Team
  • 30 mai 2019, ora 12:06 IST
A trecut peste un an de când Priyanka Chopra a renunțat la " Bharat ", dar se pare că eul lui Salman Khan nu îi permite să digere un simplu "nu". El încă mai păstrează o pradă împotriva lui Priyanka și dorește ca lumea să știe asta.
În aproape toate interviurile de promovare împreună, Salman a fost văzut tăierea lui Katrina la diverse ocazii și înfrângerea deschisă la Priyanka Chopra - "Vă mulțumim că Priyanka" este revenirea lui esențială pentru tot.
Prin faptul că a adus cu încăpățânare Priyanka în toate interviurile sale, Khan nu doar validează povestea populară că în universul său oamenii nu pot scăpa refuzând filmul său, ci și devalorizează contribuția lui Katrina la film, actrița care la refuzat pe Varun Dhawan starrer " Street Dancer 3D " la "ultimul minut" pentru a face parte din " Bharat" .
Recent, cântăreața Sona Mohapatra a sunat-o pe Salman pentru jibul de nuntă de la Priyanka. "Peste Bharat , ea a ales SUA in" nick "-ul timpului. Ea a lucrat toată viața atât de tare și când a obținut cel mai mare film din viața ei, ea a scos filmul și sa căsătorit. Jos pălăria! De obicei, oamenii își părăsesc soții pentru un astfel de film ", a declarat Salman într-un interviu recent lui Bollywood Hungama.
Fanii lui Salman - care sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de "Bhaitards" - evident că nu au plăcut criticile și au susținut-o pe superstar folosind hashtag-ul "Paid Media Can not Harm SALMAN". favorit "Vă mulțumim Priyanka" jeer.
Citiți întreaga poveste aici:
1. În mod clar, Katrina a avut destui bani ca Salman să râdă de Priyanka renunțând la "Bharat"
Katrina has clearly had enough of Salman ranting over Priyanka quitting
1/3

Katrina Kaif a fost adesea văzută spunându-i lui Salman să se "calmeze" în interviurile lor "Bharat" ori de câte ori a început să vorbească despre Priyanka Chopra, dar în timpul uneia din interviurile ei recente, Katrina și-a pierdut calmul și suntem bucuroși. Katrina răspundea la o întrebare legată de personajul ei în film, când Salman la tăiat în mod aleatoriu și a spus: "Mulțumesc Priyanka". Dacă s-ar fi întâmplat cu câteva zile mai devreme, Katrina ar fi ignorat-o. Dar, de data aceasta, a dat-o înapoi. Un Katrina vizibil deranjat sa oprit la jumatatea drumului (0:35) si ia dat o privire pe care speram ca nu o va uita niciodata. Arăta într-adevăr supărată pe când o luase pentru o vreme să se amintească. Puteți urmări interviul cu Radio City, aici - https://www.youtube.com/watch?v=S0AETvIWYkc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu