vineri, 31 mai 2019

Muaaaah

.

Katrina Kaif crede că aceasta este cea mai bună alternativă de carieră a lui Salman Khan
Dacă ar exista o alternativă de carieră pentru Salman Khan, el ar fi cel mai potrivit pentru munca unui consilier, spune co-starul său "Bharat" Katrina Kaif.
Scrisă de I.A.N.S 12742 citește Mumbai Publicat: 31 mai 2019 07:54
Katrina Kaif crede că aceasta este cea mai bună opțiune de carieră a lui Salman Khan care ar trebui să fie Katrina Kaif crede că aceasta este cea mai bună opțiune de carieră a lui Salman Khan

    4 facebooktwitterÎnregistrați-vă pe ceapă

Katrina a vorbit despre asta când a apărut într-un episod din "Doar invitați" de la Zoom, citiți o declarație.

 

"Salman este un tip amuzant și cineva care îți oferă cu adevărat spațiul tău și doar observă. Există un anumit sistem pe care Salman îl poate avea și uneori poate fi dur", a spus Katrina.

 

"Dar acum sunt obisnuit cu asta, deoarece am facut filme precum" Tiger Zinda Hai "si acum" Bharat ".Nu este prea investigator. directorul tău îți dai seama de lucrurile tale ", a adăugat ea.

 

Întrebat despre ce ar putea fi opțiunea alternativă de carieră pentru Salman, Katrina a spus: "Consilier, consilier de oameni".

 

Într-o notă amuzantă când gazda a pus la îndoială ce actriță are atitudinea corectă, Katrina a dezvăluit că admiră Anushka Sharma. "Îmi place Anushka", a adăugat ea.

 

Pe cel mai prețios lucru din garderoba ei, ea a spus: "Karan Johar mi-a dat o colecție de pulovere, care sunt pulovere de sport foarte scumpe. Mi-a dăruit-o pentru că am spus odată că iubesc puloverele de sport supradimensionate".

 

Episodul va sosi sâmbătă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu