joi, 30 mai 2019

WOOOW ALTE PREMI ALTI ACTORII HAAAIIUBIREE CA MAI AI PUTIINNNN TIGEERRR,Biroul de Box India Star Clasificări Aprilie 2018 - Salman Khan Tops!


Salman Khan rămâne în topul stelelor de la distanță și acest plumb este sigur să fie extins cu Bharat, dacă nu se întâmplă ceva rău. Cei doi actori care stau jos sunt Shahrukh Khan și Hrithik Roshan, deoarece box-office-ul nu reflectă popularitatea lor reală. Este un caz de filme proaste care se reflectă în deschiderea însăși.
Câștigurile au fost făcute de Ajay Devgn, iar punctajul de 553 de puncte este cel mai mare după clasamentul început în 2010. Marea schimbare a venit în străinătate, unde Ranveer Singh este numărul unu pe baza cifrelor, având 1264 de puncte față de 1244 de Salman Khan. Acest lucru se datorează faptului că Padmaavat și Gully Boy au avut un start extraordinar și excelent, respectiv. Shahrukh Khan este al treilea și are 941 de puncte, dar va rămâne cea mai mare stea de peste mări (excluzând China și alte versiuni de fază a doua). Fiind doar 300 de puncte din partea de sus, cu o serie de filme fiind sub așteptări, se spune destul de mult.
Clasamentele de mai jos sunt pentru India (punctele din februarie în paranteze) și se bazează complet pe numerele de birouri de deschidere cu factori de vacanță scoși și filme care sunt roluri tehnice sau reduse mici. Criteriile pentru clasamentele de mai jos sunt aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu