vineri, 31 mai 2019

yAAA

"Bharat este plin de flippancy lui Salman Khan": PIL în Delhi HC caută schimbarea titlului

Un litigiu de interes public a fost depus la High Court din Delhi joi, urmărind o schimbare a titlului filmului "Bharat" al superstarului Bollywood, Salman Khan,


PIL in Delhi HC seeks title change of Salman Khan's 'Bharat'

Un litigiu de interes public a fost depus la High Court din Delhi joi, urmărind o schimbare a titlului filmului "Bharat" al superstarului Bollywood, Salman Khan . Potrivit petiționarului, Vikas Tyagi, filmul "distorsionează cultura și imaginea politică a țării noastre" Bharat ". "
În memoriul său, Tyagi a susținut că titlul filmului încalcă secțiunea 3 din Legea emblemelor și a denumirilor ("Prevenirea utilizării necorespunzătoare"), potrivit căreia cuvântul " Bharat " nu poate fi utilizat în scop comercial.
De asemenea, a căutat schimbarea într-unul din dialogurile filmului în care personajul a fost comparat cu țara, susținând că suferă sentimentele patriotice ale poporului țării.
"Acest film este plin de flippancy și vulgaritate tipice ale lui Salman . Fiind un" Bharatiya ", consider că nu este potrivit să numim un astfel de film sau orice personaj asociat acestui film după națiunea noastră mare", a spus Tyagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu