vineri, 28 iunie 2019

Salman Khan a părăsit inima după ce Vicky Kaushal la propus pe Katrina Kaif

Mumbai: Recent, la Koffee cu Karan, Katrina Kaif a fost întrebată cu care actor ar dori să lucreze cu și fără alte gânduri, a răspuns repede Vicky Kaushal, adăugând că ar arăta bine împreună.

Mai târziu, când Karan Johar la informat pe Vicky Kaushal despre dorința lui Katrina Kaif, actorul Raazi a fost copleșit și extrem de bucuros.

Acum, imaginați-vă că cei doi se îndreaptă unul după celălalt. Ei bine, acest lucru sa întâmplat într-o funcție de atribuire recentă. Katrina Kaif primea un premiu, iar victima obraznică și drăguță, Vicky, nu pierdea șansa de a-i tachina pe Katrina Kaif. Și Kaif nu și-a dat seama că vine când Vicky ia spus că ar trebui să găsească un tip ca Vicky Kaushal și apoi a început să cânte "Mujse Shadi karogi".

Acest lucru a făcut ca fardul Kaif și Salman Khan a fost lăsat inimii. Camera a surprins durerea și agonia în fața lui Salman, în timp ce el acționa să cadă pe umărul surorii sale. A fost un episod distractiv și simțul umorului lui Salman a fost o cireșă pe partea de sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu