sâmbătă, 29 iunie 2019

WOOOW

imagine
Filmele lui Salman Khan nu sunt mai puțin decât festivaluri pentru toți fanii t'Bhai și el a devenit mesia Box Office-ului pentru industrie. Ei bine, Salman este cineva care are puterea stea care atrage audiența la teatre.
A început tendința clubului de 100 crore și a fost "Hum Aapke Hain Koun!" Din 1994. care l-au făcut să intre în clubul râvnit la box office-ul intern.
Au fost multe filme care nu au atins acea marcă, însă filmul "Ready" din 2011 a schimbat întreaga traiectorie a box-office-ului în industrie. Pentru Salman, era "A vrut" ceea ce la făcut să iasă în evidență.
Salman Khan a dat înapoi 100 de filme de crocodil și am decis să obținem toate cifrele din box office și să calculam cât de mult a contribuit superstarul Khan la cinematograful indian, în ultimii 20 de ani pentru a fi precis.
Numerele sunt uluitoare și s-ar putea să te apuci după ce ai știut despre suma exactă pe care a câștigat-o puterea starului lui Salman în acești 20 de ani. Dar, înainte de a vă lua prin jocul de numere, să vorbim despre Salman fiind trendsetter.
Am luat legătura cu analistul comercial și cu filmul, Girish Johar, pentru a afla când a fost curba exactă pe care Salman a adus schimbarea de a obține numere uriașe la box-office și a devenit un trendsetter.
"Și-a început magia de la" A vrut ". Salman a primit noua curbă în industria de box office din India, cu filmul "Wanted", iar eu personal simt că acesta a fost filmul care a schimbat întregul val pentru fanii lui Salman Khan. A fost filmul când publicul a fost aruncat peste cap după o serie de dezastre și de atunci nu a existat nici o privire înapoi. De fapt, el este cel care a primit numărul maxim de secole la box-office, deoarece toate filmele sale au făcut 100 crore. Recent, unele dintre filmele sale nu au fost până la marcă, dar fiecare actor se confruntă cu un astfel de downer, dar nu cred că orice actor poate să se potrivească cu standardele sale. În prezent, "Bharat" este în jurul valorii de Rs 200 crore marca la piața de box office indiană. O anumită secțiune a unor oameni nu le-a plăcut, dar tot a funcționat bine și arată că chiar și filmele sale medii pot face numere mari. În mod clar pune o ștampilă că este regele incontestabil al Box Office ", a declarat Johar pentru MensXP.
Pentru filmele lui Salman Khan, a fost un punct de plus că chiar conținutul ocupă un loc în spate și puterea stelei domină întreaga ecuație. Pe această notă, Johar a spus: "Da, puterea sa de stele este uriașă și chiar conținut media, cum ar fi" Tubelight "sau" Jai Ho ", de asemenea, ceasuri 100 crore în primele zile. Cred că puterea lui preia în faza inițială, dar direcția și conținutul intră în joc. Dacă este ceva de genul "Bajrangi Bhaijaan", conținutul adaugă la puterea sa de stele. Salman, cu siguranta, da un start si nu poti masura puterea sa de stele. "
Barring factorul său de vârstă, Salman a reușit întotdeauna să-și impresioneze baza fidelă a fanilor.
Acum, este timpul să vă aduceți prin cifre și să dezvăluiți cât de mult a contribuit la cinema indian în 20 de ani. Aruncați o privire:
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu