vineri, 26 iulie 2019

Sora lui Salman Khan, Arpita Khan, așteaptă al doilea copil cu Aayush Sharma? Potrivit ultimelor rapoarte, Arpita este pregătită să-i primească al doilea copil cu Aayush Sharma.

New Delhi: A trecut de mai mulți ani de când Arpita Khan și Aayush Sharma au legat nodul într-o ceremonie de nunta indiană mare, care a durat mai mult de o săptămână, în Hyderabad. Cei doi au fost într-o relație înainte de a intra în fericirea maritală. Sunt părinți mândri de fiul lor, Ahil Sharma. De trei ani este adesea capturat cu mama lui de dragut sau găsește un loc în imaginile lui celebritate membrii familiei lui instagram imagini și vidoes.
Salutul lui Salman Khan pentru Ahil nu este un secret. Superstarul a împărtășit deseori posturile adorabile ale lui Ahil, fie că este vorba de lecții de pictură, fie de recrearea faimosului "moment al sacului de fasole" cu copilul.
Ahil este deja de trei ani și dacă se crede cel mai recent buzunar, Arpita și Aayush sunt pregătite să-și extindă familia. Da, ca pe oglinda Mumbai, Arpita se așteaptă la al doilea copil și a consultat de asemenea un doctor de la un spital de vârf din Bandra.
Cu toate acestea, se așteaptă o confirmare oficială din partea familiei.
Au trecut mai mult de patru ani de când Arpita Khan Sharma și Aayush Sharma au legat nodul. Cuplul, care a avut o nunta mare indiană în Hyderabad a fost împreună de mult timp înainte de a intra în fericirea maritală. Mai mult, ei sunt, de asemenea, părinți mândri de fiul lor Ahil Sharma și el este într-adevăr un măr de ochii lor. Acum se pare că Arpita și Aayush sunt pregătite să-și extindă familia și să îl promoveze pe Ahil să devină fratele mai mare.
Da, ai citit-o corect! În conformitate cu rapoartele din Mumbai Mirror, Arpita este însărcinată pentru a doua oară și ea, împreună cu Aayush, sunt destul de entuziasmați de acest nou capitol uimitor din viața lor. Mai mult decât atât, știm cu toții că fratele și superstarul lui Arpita Salman Khan dăruiesc pe deplin pe Ahil și nu putem să așteptăm să vedem aceste momente și cu fratele său mai mic.
Între timp, Arpita și Aayush au terminat patru ani ca un cuplu căsătorit anul trecut, în noiembrie. Pentru aceiași lucru, Arpita a scris o notă inimă, care citea: "O căsnicie grozavă nu este când un cuplu perfect se întâlnește, atunci când un cuplu imperfect învață să se bucure de diferența lor. Nu numai că tu ești soțul meu și Papilul lui Ahil, prietena mea prin Gros si subtire, fericire si durere Sunt fericit sa am un partener in crima ca tine Te iubesc foarte mult @aaysharma Aniversare fericita.
În timp ce Aayush a vorbit despre Arpita afirmând: "Ea a fost sprijinul meu din prima zi, ea este coloana vertebrală, este caldă și grijă, nu știam seriozitatea acestei profesii, când am început să mă antrenez sub Bhai, a venit ca un șoc rudestru Mi-am dat seama că nu e așa de ușor cum arată, ea a fost cea care ma ținut motivată și mi-a spus: Ascultă că trebuie să faci asta pentru mine, pentru finostru Ahil, pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu