vineri, 30 august 2019

Adevărul despre Salman Khan, care dă un sentiment la internet, Ranu Mondal

Ranu Mondal a devenit o senzație de Internet peste noapte, după ce un videoclip al cântând una dintre melodiile lui Lata Mangeshkar de la stația de tren Ranaghat a devenit viral, iar recent a apărut din nou în titluri, după ce mai multe reportaje media au susținut că superstarul Bollywood, Salman Khan, a „dăruit” un apartament în valoare de Rs. 55 lakh. Cu toate acestea, Vicky Biswas, membru al clubului shoitan Amra Shobai din Ranaghat, a respins rapoartele într-un interviu acordat agenției de știri IANS drept „fake news”. El a spus: "Doi membri ai clubului nostru au filmat videoclipul piesei ei în stația Ranaghat, care a devenit virală pe rețelele de socializare. De atunci, am avut grijă de Ranu di. Nu am auzit nimic despre Salman Khan care dăruiește un apartament în valoare de Rs. 55 lakh către Ranu di. Este o veste falsă care se răspândește pe social media. "

După videoclipul lui Ranu Mondal cântând Ek Pyaar Ka Nagma Hai de la Lata Mangeshkar a devenit viral, compozitorul Himesh Reshammiya a invitat-o ​​să cânte la reality show-ul Superstar Singer, pe care îl co-judecă. Ranu Mondal, în vârstă de 59 de ani, a înregistrat de asemenea Aadat și Teri Meri Kahaani pentru următorul film al lui Himesh Happy Hardy And Heer.
https://www.mynation.com/entertainment/fake-news-alert-ranu-mondal-did-not-get-house-from-salman-khan-himesh-reshamiya-didn-t-pay-rs-50-lakh-px1x0g
4 COMENTARII

Vorbind cu IANS, dl Biswas a spus că până acum Ranu Mondal a fost plătit doar pentru a apărea în reality show-ul menționat mai sus. "Multe știri false despre Ranu di fac tururi pe rețelele de socializare, cum ar fi cumpărat o mașină în valoare de 15 lei, sau a fost chemată pentru Bigg Boss, sau Himesh Reshammiya și-a plătit Rs. 50 lakh pentru înregistrează cântecul ei. Da, Himesh ji a făcut multe pentru ea și și-a sponsorizat și călătoriile la Mumbai, dar restul acestor rapoarte sunt false ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu