duminică, 29 septembrie 2019

Bigg Boss 13: Salman Khan și Ameesha Patel își retrăiesc amintirile „Yeh hai Jalwa” la lansare

Entuziasmul, nebunia și entuziasmul sunt în permanență, deoarece reality-show-ul Bigg Boss sezonul 13 este pregătit să aibă premiera la 21:00 în această seară. La pachet cu răsuciri neașteptate și multă dramă, prima emisiune din prima zi a lui Bigg Boss nu va dezvălui concurenții, ci și numeroasele răsuciri la care telespectatorii vor ajunge să asiste la acest sezon.

Noaptea „Bigg” se deschide cu performanța optimă a gazdei Salman Khan la „Slow Motion”. În elementul său, Salman Khan ia rolul central și interacționează cu cei mai noi membri ai casei înainte de a-i bloca în interiorul casei. Dar cea mai mare cliffhanger pentru seară este apariția actorului Ameesha Patel.

ameesha1

Salman Khan și Ameesha consideră acest lucru ca o oportunitate pentru a aminti despre zilele lor de filmare timpurie și pentru a împărtăși anecdote despre celălalt. După ce Ameesha face o intrare zdrențuitoare, Salman și Ameesha s-au urcat în „Maan Jaa Dilbar” în timp ce își retrăiesc zilele de Yeh Hai Jalwa. Salman împărtășește și un incident amuzant. Când lucra la sală în timp ce filma pentru film, el a fost întrerupt de sunetul lui Ghungroo. Complet dezbrăcat, Salman era pe punctul de a părăsi sala de sport, când și-a dat seama că este vorba despre Ameesha care alerga pe banda de alergare purtând un salariu.


Această reuniune a acestor doi actori va fi cu siguranță o încântare vizuală pentru spectatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu