sâmbătă, 28 septembrie 2019

Cazul de braconaj Blackbuck: Salman Khan sări peste citarea instanței de la Jodhpur Khan a primit o amenințare de viață pe rețelele de socializare înainte de audierea sa, după care, marți, poliția din Rajasthan spune că aceștia investighează problema

Actorul de la Bollywood, Salman Khan, nu a reușit vineri să se prezinte în fața unui tribunal Jodhpur în legătură cu cazul de braconaj din 1998 de la Blackbuck, citând programul său ocupat. Avocatul lui Khan a informat Curtea de circumscripție și sesiuni că actorul a fost ocupat cu filmarea unui film care urmează.
Avocatul a menționat, de asemenea, în instanță despre amenințarea pe care Salman Khan a primit-o cu câteva zile înaintea audierii în legătură cu cazul. Amenințarea, care purta o fotografie cu Salman Khan cu cruce roșie, a fost postată pe Facebook de un cont numit Gary Shooter. Curtea a postat problema pentru audiere pe 19 decembrie.
Khan a primit o amenințare de viață pe rețelele de socializare înainte de audierea sa, după care, marți, poliția Rajasthan a declarat că investighează problema.

Pe 5 aprilie 2018, Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de uciderea a două negre în Jodhpur în timpul filmării filmului său „Hum Saath Saath Hain”. Totuși, ulterior, instanța i-a acordat cauțiune după ce a petrecut două nopți la închisoarea din Jodhpur. Co-vedetele sale, Saif Ali Khan, Sonali Bendre, Neelam Kothari și Tabu, pe lângă un alt acuzat Dushyant Singh au fost achitați din lipsă de dovezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu