luni, 30 septembrie 2019

„Glumă deranjat”: firma britanică a folosit numele lui Shah Rukh, familia lui Salman pentru înregistrările sale

Dacă credeți că Shah Rukh Khan-starrer Fan este un exemplu extrem de comportament al fanilor, arătați acest lucru: un presupus fan Bollywood a înregistrat o companie în urmă cu aproape trei ani în Marea Britanie cu Shah Rukh Khan și membrii familiei Salman Khan enumerați ca directori.

Potrivit Companies House, agenția guvernamentală din Marea Britanie, care păstrează un record de companii, Bros Brother International Ltd a fost înființată pe 28 decembrie 2016. Avea 13 directori enumerați, printre care Shah Rukh Khan, tatăl lui Salman Khan Salim Khan, frații săi Arbaaz Khan și Sohail Khan și fundamentul său Ființă umană.

Conform înregistrărilor, Bros Brothers a fost angajat în „activitățile organizațiilor și organismelor extraterritoriale” și s-a dizolvat în februarie 2019.

Adresa lui Shah Rukh pe profilul companiei a fost reședința sa, Mannat, în Bandra Mumbai. Adresa lui Salim Khan este reședința sa la Galaxy Apartments, lângă Bandstand din Mumbai. Adresa înregistrată a companiei Bros Brothers International a fost o cutie poștală la Knightsbridge din Londra.

De asemenea, compania a listat un alt director, identificat drept Anjali Sharma. Adresa Sharma era a unui furnizor de servicii de căsuțe poștale din Londra. De altfel, Anjali Sharma a fost numele unuia dintre personajele din filmul lui Karan Johar „Kuch Kuch Hota Hai”, care i-a avut pe Shah Rukh Khan, Kajol și Rani Mukherjee în rolurile principale.

„Este o idee de glumă a cuiva. Înregistrarea tuturor actorilor indieni ca directori ai acestei companii aproape fictive ”, a declarat Paul Myers, sprijinul principal al inițiativei BBC Investigation, care a întâlnit Bros Brothers International în timpul cercetărilor sale online pe companii din Marea Britanie.

Myers vorbea la Conferința de Jurnalism Global de Investigație, organizată de Global Investigative Journalism Network (GIJN) din Hamburg. Cu toate acestea, nu este clar dacă această companie a fost inițiată cu scopul de a folosi numele și reputația stelelor Bollywood fără să știe.

Când a fost contactat, directorul oficial de afaceri al Salman Khan, Jordy Patel, a declarat că Salman Khan și familia sa sau Fundația Ființă Umană nu au fost niciodată asociați cu compania. „Nici măcar nu suntem conștienți de acest lucru. Salman Khan și familia sa nu au nicio legătură cu Bros Brothers International ”, a spus Patel.
Best Of Express
Frauda bancară PMC: Poliția din Mumbai depune FIR, pierderi de crenguțe la 4.355 croi
Curtea respinge motivele de cauțiune ale lui Chinmayanand, student în drept
Sezonul Monsoon se încheie oficial, India înregistrează cele mai mari precipitații din 1994

Apelurile telefonice și mesajele text trimise managerului de afaceri din Shah Rukh Khan nu au primit niciun răspuns.

Întâmplător, filmul „Fan” a fost lansat și în 2016. A ajuns la teatre în aprilie și a fost despre un adept obsedant al lui Shah Rukh Khan - seamănă cu actorul și comploturile pentru a-l distruge după ce a fost ignorat.https://in.mashable.com/entertainment/7234/fraud-uk-firm-lists-shah-rukh-khan-salman-khan-and-their-family-members-as-directors

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu