duminică, 29 septembrie 2019

Întotdeauna am avut noroc: Salman Khan: gallaaaat spuenm noi

Salman Khan ar fi putut să înceapă ca un romancier lung și cu ochi largi în 1989, lansându-l pe Maine Pyar Kiya, dar acum deține titlul de bhai al lui Bollywood din cauza unor filme iconice precum Dabangg și Bajrangi Bhaijaan. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a depus 30 de ani de muncă asiduă, actorul își creditează succesul răsunător. „Pentru că am fost întotdeauna norocoasă. Chiar înainte ca Maine Pyar Kiya să fie lansată, am început să modelez și mă descurcam bine ”, spune actorul în timp ce se instalează pe o canapea după ce s-a adresat fanilor săi la lansarea celui de-al 13-lea sezon al reality show-ului TV Big Boss. De atunci, actorul a câștigat topul Forbes India atât pentru faimă, cât și pentru venituri și a fost clasat al șaptelea drept cel mai bine plătit actor din lume în 2015. Dar Salman mărturisește că nu a fost visul său inițial. „Ambiția mea de viață a fost să câștig 10 rupii lakh, astfel încât viața să meargă bine și să pot trăi o viață fericită. Dar tocmai a crescut și îl accept ”, spune actorul, care a intrat primul în clubul„ 100 crore în 1994 cu Hum Aapke Hain Kaun. Cei 100 de croreți ai săi
trek a continuat cu Wanted, Ready, Bodyguard, Dabangg și Dabangg 2, Jai Ho și Tig Tha Ek și chiar s-a escaladat în clubul `300 crore cu Bajrangi Bhaijan și Sultan.

Deși activitatea filmului este imprevizibilă, majoritatea filmelor lui Salman au reușit să guverneze box office, motiv pentru care actorul nu va fi niciodată văzut îngrijorat de colecțiile de box office și de concurență. „Nu sunt în nicio competiție; Aș prefera să mă concentrez pe filmele pe care vreau să le fac ”, insistă actorul și motivează că avem mai puține teatre decât ceea ce ar trebui să avem. „Suntem în continuare cu aproximativ 20.000 de teatre sub ceea ce ar trebui să avem. În ziua în care le vom avea, colecțiile din prima zi vor merge la `1,000 crore, pentru că vor fi suficiente ecrane pentru a arăta toate filmele ', explică el.



După ce a lucrat în aproape 100 de filme hindi, actorul a experimentat tot felul de personaje. Când este întrebat dacă mai există ceva anume pe care ar dori să-l facă, spune: „Orice lucru de care mă entuziasmează după prima narațiune și dacă pot da date pentru acel film, acestea sunt genul de filme și emisiuni pe care le doresc. a face."

Între timp, în viața reală, Salman a fost copilul preferat al controverselor, deși baza sa de fani a rămas fidelă și a continuat să crească constant, deoarece spune că viața lui de acum este „lentă și constantă”. Actorul a încercat să dea înapoi industria filmului lansând mai multe fețe noi, inclusiv cumnatul său Aayush Sharma în Loveyatri anul trecut. Cu toate acestea, actorul pare neafectat de imaginea sa de naș în industrie și în schimb creditează această trăsătură de personalitate familiei sale și Maore Pyar Kiya, regizorul Sooraj Barjatya. „Acest lucru a venit de la părinții mei și de la Sooraj Barjatya. El m-a lansat acum 30 de ani, când eram un nou chip. A fost un risc mare, deoarece nu aveam prea multă experiență, iar Bhagyashree (co-star) a debutat și cu acest film. Dar el a stat la pământ și așa urmez același lucru ", spune actorul în concluzie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu