luni, 30 septembrie 2019

Salman Khan, Prabhudeva Collaborate To Remake Korean Film, The Veteran

Prabhudeva a făcut o descoperire majoră atunci când a colaborat cu Salman Khan pentru prima dată în Wanted, punând la cale un șir de filme care au atins marca de 100 de crore pentru cel mai important actor din Bollywood. Mai recent, cei doi lucrează împreună pentru Dabanng 3. Filmul este a treia tranșă a francizei. Este programat să ajungă în teatre în decembrie. Dabangg 3 va avea rolul lui Sonakshi Sinha și Salman Khan. Acestea vor fi văzute în personajele lor iconice din „Chulbul Pandey” și „Rajjo”.

Potrivit unui portal de divertisment, duo este pregătit să reunească pentru remake-ul unui film coreean, The Veteran. De asemenea, titlul filmului are o legătură uriașă cu filmul Wanted. Se pare că Atul Agnihotri are drepturile asupra hitului coreean, iar remake-ul acestui film ar fi un thriller. Aruncând lumină asupra personajului lui Salman Khan, el va interpreta unul dintre personajele sale iconice ale polițistului de top sau al slutului. Este planificat să fie numit Radhe, deoarece acesta este numele personajului său este filmul Wanted.

Citește și | Poza lui Salman Khan Dabangg 3 cu Prabhudeva dezvăluie o mare surpriză

Potrivit informațiilor, ideea a fost discutată cu Prabhudeva, deoarece cei doi lucrează deja împreună. Salman Khan este în acest moment pe punctul de a încheia Dabanng 3. Postează lansarea filmului, cineastul și actorul vor începe să lucreze la remake-ul The Veteran. Atul este încântat de proiect și Salman este pregătit să le ofere fanilor săi un tratament pe Eid 2020.

Citește și | Salman Khan: Care este cel mai dur rol al actorului Dabangg până acum?

Recent, Salman Khan și Alia Bhatt urmau să fie văzute pe ecran în Inshallah-ul din Sanjay Leela Bhansali. Aceasta a fost prima dată când duo-ul va fi văzut împreună pe ecran, cu toate acestea, filmul a fost protejat la nesfârșit din motive necunoscute. Au existat rapoarte că nu va fi lansat un film Salman cu ocazia Eid 2020. Aceasta a fost o veste dezamăgitoare pentru mulți fani. Actorul s-a angajat fanilor săi că va lansa cu siguranță un film pe Eid. Există multe filme despre care se zice că vor fi lansate cu actorul în rol principal. Filme precum Kick 2 și acest remake The Veteran din fruntea topului.

Citește și | Dabangg 3: Seria T dobândește drepturile muzicale ale Storer Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu