miercuri, 30 octombrie 2019

BB13

„Bigg Boss 13” 30 octombrie 2019 Actualizare scrisă: Shefali Zariwala se simte „însemnată” Paras ia rândul său în „Ticket To Finale”

Al 30-lea episod al lui Bigg Boss, difuzat pe 30 octombrie 2019, o vede pe Shefali Zariwala să asculte toți concurenții în timp ce se dedă unei noi sarcini
  • Echipa Web ADN
  • 30 oct. 2019, 10:18 PM IST
Episodul 30 din Bigg Boss 13 este pregătit pentru a vedea unele confruntări între gospodari. Al patrulea însoțitor de cărți sălbatice și Shefali Zariwala este pregătit să intre în casă, fiind urechea tuturor concurenților.
Știți ce se va întâmpla în episodul de astăzi din Bigg Boss 13 chiar aici:
22:32 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Bigg Boss întreabă cine trebuie să fie nominalizat la închisoare. Parasul ia numele lui Shukla și Asim din cauza faptului că sunt agresivi. Asim îi nominalizează pe Devo și Shefali. El spune că Devo este agresiv și că Shefali luptă mult. Mahira alege din nou pe Asim și Shukla. Shehnaz îi alege pe Shefali și pe Devo. Când Shehnaz spune că nu este nevoie să readucem vechiul subiect, Bagga spune că a făcut și asta și i se reamintește că este o justificare. Devo alege Shukla și Asim. Devo îl sună pe Shukla arogant și spune că nu dorește să le reamintească care este aroganța. El spune că orice fată care-i atinge pieptul nu-i va îndepărta respectul și, în continuare, se întreabă cum va face #MeToo pentru ele. Rashami sugerează că nu ar fi trebuit să se distreze de ei. Shukla spune că personajul său a fost judecat și astfel va rămâne așa. Arti îl alege pe Devo. Shefali îi alege pe Asim și pe Shukla. Când Bagga se justifică, Asim face un zgomot. Shukla spune că s-a aflat bine în drepturile sale în sarcina lui Shahi Haar. Shukla îi nominalizează pe Devo și Shefali. Shukla spune că doar a lua o poziție nu este corect, dar este important să luăm o poziție pentru ceea ce trebuie. Devo justifică acuzația #MeToo drept agresiunea unei sarcini. Rashami sugerează că Devo și Shukla luptă mai târziu, după ce au făcut un corner. Îi alege pe Asim și pe Shukla. Ea o alege pe aceasta din urmă spunând că este corect, dar numai în grupul său și nu în celălalt. Ea spune că Shukla face scuza „Nu sunt profesionist” și că este un concurent foarte puternic. Când Rashami îi cere să ajute în bucătărie, el spune că va găti în fiecare zi, dar va trebui să mănânce ceva pentru că nu știe să gătească. Rashami spune că Shukla nu dorește comunicare și nu este interesat să vorbească cu el sau să-și vadă chipul în afara casei.
22:43 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Shukla și Asim sunt închiși. Rashami trebuie să-i întemnițeze. Arti îi numește Ram Laxman pe măsură ce ajung în închisoare. Shukla spune că grupul este murdar și că nu s-ar schimba din cauza celuilalt grup. Dacă le place să vină, o vor face. Gill îi distrează în timp ce Arti îi cere fantezia. Ea spune că Shukla este acum obișnuit în închisoare. Cererea ei este Asim sau Shukla face „pyaar karne wale” de la Dil. Asim este de acord. Arti și Asim romantică și Shukla îi cere să vină ca să poată ieși. El îi dă o îmbrățișare. Gill îi cere lui Asim să plece fără cămăși. Asim îi spune lui Arti că va rămâne încarcerat dacă îl îmbrățișează.
22:48 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Arti se confruntă cu Rashami despre zvonurile despre întâlnirea ei și Shukla. Desai o întreabă de ce ar face asta. Arti spune că a auzit că a fost doar să se abată de la relația lui Rashami-Shukla. Rashami spune că, chiar dacă se confruntă cu camera în afara camerei, răspunsul va fi același. Arti întreabă ce probleme de încredere are Rashami. Rashami îi cere lui Arti să înlăture subiectul lui Shukla și apoi să vorbească, iar Arti refuză. Mahira se confruntă cu ei și le cere să vorbească încet decât să se certe. În timp ce vorbește cu grupul ei, Rashami țipă lui Paras și Gill că Arti îl implică pe Shukla, iar el va veni doar să se lupte. Ea îl acuză pe Arti că a făcut o flacără care va intra în lavă. Arti se apără de alte fete. Vocea lui Rashami se rupe în timp ce afirmă că are o speranță că străinii o vor susține. Rashami spune că Shukla ar acuza-o că mușcă despre el. Gill se întreabă de ce șterge articolul din casă. Gill îi cere lui Shukla să-l facă pe Arti-Rashami să vină față în față și să vorbească, iar acesta îl întreabă dacă este tatăl lor să facă asta. Arti îi spune lui Rashami că Gill i-a spus lui Shukla despre discuții. Rashami îi cere lui Arti să vorbească fără să-i ia numele. De asemenea, ea avertizează că va ieși. Rashami îl acuză pe Arti că vorbește constant. Arti sugerează să vorbești în afara casei.
22:57 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Participanții se trezesc la „Main Toh Raste Se Jaa Raha Tha”. Paras trage foaia de pat a lui Mahira și dansează cu ea și cu Shefali. Asim spune că Gill vrea să fie peste tot, dar sugerează că ar trebui să aibă încredere în ea. Gill îi cere lui Paras să dea ceai Shukla și Paras. Shukla și Asim sunt acum liberi de la pușcărie. Asim folosește puiul chiar și în închisoare. În timp ce Rashami primește farfurii din pușcărie, Shukla o bate. Shukla spune că Gill vrea să intre în politica casei.
23:00 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Shefali Zariwala intră în casă. Ea este văzută cu căști, păstrând o filă în mișcarea concurenților. Bigg Boss o salută. Shefali anunță sarcina BB Home Delivery. Cinci fete vor fi bucătarii, una va fi și o femeie care livrează și un scuter. Fata de livrare poate refuza chiar să ia comanda. Băieții trebuie să obțină și mâncarea livrată. Rashami este un moderator împreună cu faptul că face parte din sarcină.
23:05 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Toată lumea vorbește despre sarcină, iar fetele de la Team Paras ascund produsele alimentare în diferite locuri. Fetele decid că Paras îl va sprijini pe Mahira, în timp ce băieții de acolo îl vor sprijini pe Arti. Shukla spune că pot refuza să gătească mâncare. Shukla spune că Arti și Gill pot încerca orice strategie pe Shefali. Zariwala crede că Paras nu-l va alege pe Mahira dacă va câștiga.
23:17 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Buzzerul pentru sarcină a început și Paras îl sună pe Rashami pentru Desai da Dhaaba. Shefali îl numește foarte fericit. El cere salată de fructe, cere banane, măsline, oregano și multe altele. Asim sună în continuare. Arti ridică și Asim-Rashami flirtează. Asim cere și salată de fructe. Shukla sună la următorul și cere burger de legume. El vine apoi în casă. Gill spune că nu știe să gătească și Rashami îi atribuie lui Arti pentru Asim, Gill pentru Shukla și Shefali pentru Arti. Asim și Paras vorbesc despre Shefali. Rashami îl ajută pe Gill să facă burger. Devo este fata de livrare. Shefali a ascuns autocolantele și Rashami i-a cerut să se joace corect. Gill spune că nu a găsit autocolante. Când Paras urlă la apel, Rashami cere să trimită otravă alături. Devo se ocupă de grădină. Ea ia ordinul lui Paras. El numește salată de fructe dulce și o sărută pe obraz. Mahira refuză să facă pentru Shukla. Shefali îl sună pe Gill confuz. Shukla vorbește despre autocolante ascunse. Zariwala este de acord că Gill nu ar fi trebuit să fi acceptat să facă pentru Shukla la început. Gill îi spune lui Paras că Shefali nu a jucat corect, iar acesta îl întreabă dacă a făcut-o. Mahira vorbește apoi cu ea, într-o manieră neliniștită.
23:34 IST Miercuri, 30 octombrie 2019
Gill îl întreabă pe Mahira cum a primit un autocolant în timp ce nu au făcut-o. Arti și Gill le cer să fie corecte. Mahira îl numește distractiv, în timp ce Shefali este de acord că a fost făcut în mod deliberat. Ea justifică spunând că își va salva echipa, în timp ce Gill le cere să nu înșele. Buzzerul se stinge din nou și Shukla sună. Ea comandă salată de fructe. Paras apelează pe următorul și comandă pizza cu pui. El îi spune vocea drăguță. Asim comandă pizza pentru legume. Arti face pentru Paras, Shefali va face pentru Shukla, Shehnaz este fata de livrare. Shukla vorbește cu Gill. Arti face pentru Shukla și Asim. Paras îi cere lui Gill să fie puternic. Shefali întreabă unde merge, iar Paras-Gill refuză să-i spună. Ea merge fără stand. Sună clopotul lui Shukla și apoi merge la Asim. Când cere bani, el spune că va exista transfer online. Paras trage piciorul lui Gill și apoi o îmbrățișează și o sărută. Rashami îi spune lui Paras că nu vor livra ultimul colet. Zariwala spune că Paras a fost semnificativ, dar acum se schimbă din cauza biletului la final. Ea numește târg Rashami. Ea îi spune apoi lui Bigg Boss că energiile tuturor arată absolut. Ea sugerează că Arti și Gill trebuie să muncească mai mult. De asemenea, ea sugerează că Paras ar putea alege pe altcineva și să-și facă un prieten nou, mai degrabă decât să-l aleagă din nou pe Mahira. Spectacolul se încheie acolo.
1. Confruntarea lui Aarti Singh-Rashami Desai
Aarti Singh-Rashami Desai
1/5

Arti Singh se confruntă cu Rashami Desai, lăsându-l pe acesta din urmă în stare de șoc.

2. Bigg Boss sarcină nouă - Livrare la domiciliu
Bigg Boss new task - Home Delivery
2/5

Băieții sunt ținuți într-o casă și trebuie să ceară livrarea de mâncare.

3. Fetele se transformă bucătar în sarcină
Girls turn chef in the task
3/5

Fetele, inclusiv Shefali Bagga, Rashami Desai, Devoleena Bhattacharjee, Shehnaaz Gill și Arti Singh, s-au transformat bucătari pentru această sarcină.

4. Paras și Asim față în față
Paras and Asim face-to-face
4/5

De când Siddharth Shukla, Paras Chhabra și Asim Riaz sunt nominalizați pentru sarcină, Asim și Paras vin față în față. Ce va conspira în continuare?

5. Shefali Zariwala ochiul mare
Shefali Zariwala the big eye
5/5

Shefali Zariwala este marele ochi pentru episod, în timp ce aude tot ce se întâmplă în casă.


7 comentarii:


  1. Explore the list of all episodes of TV Serial Kumkum Bhagya online.
    full HD Video Watch all episodes anytime, anywhere only on ZEE5

    Kumkum Bhagya

    RăspundețiȘtergere
  2. Kepala Bergetar Live Streaming, Kepala Bergetar Terkini Melayu Drama Video,
    Kepala Bergetar Blogspot Onlinr Tonton Free, Layanon9, layanjer, Layan ...


    Kepala Bergetar Watch Online

    RăspundețiȘtergere
  3. Bigg Boss is a television reality show broadcast on Colors channel in India.
    Later on Day 14, one of Day 1 evicted housemate enter the house as a Wild-Card.

    Bigg Boss 14 Online


    ======================================

    RăspundețiȘtergere
  4. Watch and download free Korean dramas, movies, Kshow and other Asian
    dramas with english subtitles online free. kissasian for everyone

    kissasian Online

    RăspundețiȘtergere
  5. Watch and download free Korean dramas, movies, Kshow and other Asian
    dramas with english subtitles online free. kissasian for everyone

    kissasian Online

    RăspundețiȘtergere
  6. Powerful video player with advanced hardware acceleration and subtitle support.
    You can now share files, music, apps and more in a click using MX File

    Mx Player

    RăspundețiȘtergere
  7. Show, Bigg Boss. Season, Season 15. Audition, Bigg Boss 15 Auditions online.
    Official portal or app, Voot.com. Check online, BB S15 Online Registration link.

    Bigg Boss 15 Online

    RăspundețiȘtergere