miercuri, 30 octombrie 2019

Bigg Boss 13 se pregătește pentru a întâmpina noi colegi de casă - verificați patru nume noi

Scris de:
Actualizat:
30 oct. 2019, 20:52 PM IST
New Delhi: Baap-ul tuturor reality-show-urilor „Bigg Boss” rulează în prezent cu succes în cel de-al 13-lea sezon, care bifează toate casetele de divertisment corecte. Spectacolul este găzduit de superstarul Salman Khan pentru al zecelea an consecutiv. După 4 săptămâni de sarcini istovitoare, comportament agresiv, dinamică în continuă schimbare și două grupuri deja consacrate, faza 1 a Bigg Boss a fost atât emoționantă cât și șocantă.
Cu toate acestea, o schimbare majoră este pe cale să aibă loc pentru gospodarii, deoarece finalul de la mijlocul sezonului se apropie rapid. Cea mai mare răsucire din istoria Bigg Boss, următoarea fază a trupei Bigg Boss este aici și este pregătită să adere la câțiva dintre concurenții vechi a căror călătorie va fi scurtă pentru a întâmpina un nou set de concurenți, care vor participa la încercați să vă ajustați în jocul cu foc înalt.
În precedentul Weekend Ka Vaar, gazda Salman Khan, a dezvăluit noii concurenți care vor intra în casă exclusiv pentru spectatori. În timp ce locuitorii locuinței sunt conștienți și petrifiați de noua fază, nu sunt conștienți de furtuna care le va lovi sub forma unor noi concurenți.
Ușile casei Bigg Boss se vor deschide în curând pentru uimitoarea fată Kanta Laga , Shefali Jariwala .
Se știe că Shefali este apreciat și numește o pică o pică. Senzatia de social media si cunoscuta pentru mimica sa fata de Sanjay Dutt, Vikas Pathak aka Hindustani Bhau va fi de asemenea vazut ca un concurent in casa.
Avântând dezbaterile și analogiile sale politice, Tehseen Poonawala , care se știe că își exprimă cu fermitate opiniile va fi cu siguranță un membru unic al casei.
Pe lângă aceste trei, vedeta populară din Bhojpuri, Khesari Lal Yadav, va fi văzută intrând în emisiune ca un wild card.
Noii concurenți se vor adapta la rutina actuală cu ușurință? Cine sunt concurenții a căror călătorie va fi de scurtă durată?
Citiți acest spațiu pentru mai multe actualizări despre „Bigg Boss 13”

Un comentariu:

  1. Watch Your latest Pinoy Telesrye Replay shows Live, Pinoy Teleserye Today Episode Free Online,

    Pinoy Tv Shows watch online full HD pinoy shows



    Pinoy Lambingan

    RăspundețiȘtergere