marți, 1 octombrie 2019

Salman Khan pentru promovarea Dabangg 3 ca Chulbul Pandey

Chulbul Pandey este, fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite personaje interpretate de Salman Khan. Odată cu cea de-a treia tranșă a lui Dabangg, care a fost lansat în câteva luni, emoția din jurul filmului este extraordinară. Realizatorii filmului nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a se asigura că Dabangg 3 se dovedește a fi unul dintre cei mai mari animatori de până acum. De fapt, pentru a ajunge în fiecare colț al țării, Dabangg 3 va fi primul film al lui Salman care a lansat simultan în mai multe limbi.
Cu o mișcare fără precedent, Salman Khan (în calitate de Chulbul Pandey) a rupt barierele dintre tambur și viața reală și a preluat complet promoțiile Dabanng 3 în stilul său!
Pentru a oferi publicului o privire asupra a ceea ce urmează, Salman Khan, care chiar și-a schimbat numele profilului Twitter în Chulbul Pandey acum, a împărtășit un videoclip în care poate fi văzut pregătit și totul pregătit să pășească în pantofii îndrăgitului Robinhood poliţist.
Într-un videoclip distins pe care l-a distribuit pe contul său oficial de Twitter, Salman worte, „Bună ziua! Mă numesc Chulbul Pandey. Frumos să vă cunosc! # Dabangg3WithChulbulPandey
Scurtmetrajul se deschide ca o introducere a personajelor pentru Chulbul Pandey, a cărui voce este redată pe măsură ce personajul său este introdus spunând că dacă filmul, afișul și emoțiile țării sunt cu Chulbul Pandey, de ce ar face Salman Khan să facă promoțiile Dabangg. Ar fi de fapt sarcina lui să promoveze filmul până pe 20 septembrie și chiar după aceea.
Regizat de Prabhudeva, Dabangg 3 este produs de Salman Khan, Arbaaz Khan și Nikh....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu