miercuri, 2 octombrie 2019

Vreti sa citi ceva plictisitor?O CITITI !

Iulia Vântur a fost la un pas de moarte, din cauza unui cutremur. „Nu îți dai seama niciodată când vine sfârșitul!”



OOOO VAAAAAAI!!

Celebra Iulia Vântur a fost la un pas de moarte, după cum a mărturisit chiar vedeta. Totul s-a petrecut mai recent decât s-ar aștepta cineva. Fosta prezentatoare TV s-a văzut pusă într-o situație imposibilă, din pricina unui seism.

Iulia Vântur, la un pas de moarte, din cauza unui cutremur

Fosta știristă a trecut prin asemenea clipe de coșmar când se afla într-o vacanță în acest an. Totul s-a petrecut în urmă cu două luni, când Iulia Vântur era în Bali, Indonezia. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni televizate, unde a povestit despre cele trăite.
În mod cert, cutremurul a luat-o pe nepregătite pe Iulia Vântur. Un astfel de moment i s-a fi putut întâmpla oricui, iar iubita lui Salman Khan a crezut că e aproape să își găsească sfârșitul. Inițial a decis să nu vorbească despre toate acestea. Se afla în Bali când întreaga zonă a fost cuprinsă de un puternic seism.
Iulia Vântur a fost trezită din somn de un zgomot puternic și înfiorător, și a constatat rapid că totul din jurul său se mișcă. Seismul pe care vedeta l-a trăit pe viu a avut 5,7 grade pe scara Richter. Aceasta a povestit că intensitatea la care s-a resimțit cutremurul a fost una cu mult mai mare.
„Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc să nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce ai făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul”, a povestit Iulia Vântur, într-un interviu la O WMISIUNE DE TELIVIZIUNE.

Iulia Vântur, relație specială cu părinții săi

Vedeta care de curând a susținut un concert în SUA a mai vorbit și despre un alt motiv pentru care a revenit în România. Deși abia își făcuse un renume și își construia o carieră în India, vedeta s-a îndepărtat în ultima perioadă de India. S-a bucurat și de un real succes, încă de când a întrat în lumea cinematografiei de la Bollywood.
„De fiecare dată când revin îmi văd părinţii, oamenii dragi, prietenii buni şi ma încarc tot timpul cu energie. Însă programul e nebun, pentru că de dimineaţa până seară alerg în multe direcţii să rezolv totul. Nu-i anunţ pe părinţii mei pentru că mama se pregăteşte de parcă e Revelion, Crăciun şi vreau doar să se bucure ca sunt acolo, de asta de multe ori nu îi spun”, a mai povestit Iulia Vântur.
NUMAI TAMPENII....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu