sâmbătă, 30 noiembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13' Ka Vaar de weekend cu Salman Khan Episodul 17 Previzualizare: Siddharth Shukla, Vishal Aditya Singh devin agresivi

  • Echipa Web ADN
  • 30 noiembrie 2019, 08:21 PM IST
1. Vishal și Rashami au chemat în camera de mărturisire
Vishal and Rashami called to confession room
1/10

Încălcarea regulilor din casa Bigg Boss a avut întotdeauna repercusiuni majore, iar incidentul recent a luat întreaga casă de furtună. După ce Rashami și Vishal fură pastele care au făcut parte din bugetul de lux pentru echipa câștigătoare, Bigg Boss îi sună în sala de mărturisire și îi pune la întrebare cu privire la încălcarea regulilor.

2. Siddharth vs Vishal
Siddharth vs Vishal
2/10

El le spune, de asemenea, că, de când au încălcat regulile, vor trebui să restituie bugetul de lux și, de asemenea, să îi informeze pe gospodari. Acest lucru nu coboară cu colegii de casă și încep să dea vina pe Vishal și Rashami pentru că s-au comportat imatur. O luptă masivă izbucnește între Sidharth și Vishal, care se transformă într-un joc de vină.

3. Salman Khan îl surprinde pe Siddharth
Salman Khan surprises Siddharth
3/10

Chiar înainte ca concurenții să se pregătească pe deplin pentru episodul din weekend, Salman Khan apare pe Mi TV și o găsește pe Sidharth Shukla așezată ocazional pe canapea savurând o ceașcă de ceai. El spune că ar trebui să acorde mai multă atenție anunțurilor făcute, mai degrabă decât să se dedice la lucruri inutile.

4. Sfaturile lui Salman Khan către Shukla
Salman Khan
4/10

Urmează o discuție rapidă, în timp ce Salman îi oferă lui Sidharth o „nuska” cu privire la modul în care ar trebui să reacționeze atunci când este supărat pe cineva. Toată lumea se strânge repede când Salman îi felicită că a făcut unul dintre cele mai reușite anotimpuri. Mai târziu, Salman transmite un comentariu la câțiva concurenți care consideră că au devenit în frunte cu succes din cauza succesului show-ului.

5. Salman intervine în problemă
Salman interferes in the matter
5/10

Apoi îi întreabă pe Rashami și Vishal de ce au furat pastele, fiind conștienți că nimic nu trece neobservat în casă. Salman le dovedește că au încălcat intenționat regula și nu a fost o greșeală, ci un joc bine planificat. Apoi își orientează atenția spre Sidharth și îl felicită pentru că este primul căpitan pentru care casa a votat în unanimitate.

6. Salman atribuie o taxă de șah Siddharth
Salman assigns Siddharth chess duty
6/10

El mai susține că jocul lui Sidharth l-a făcut să iasă ca rege al casei. „Yeh Raja hai! Aur baki sab Praja ”, citează gazda și apoi dă o sarcină lui Sidharth. El îi cere să eticheteze concurenții drept „Shatranj Ke Pyaade”. Sidharth trebuie să ofere etichete „Haathi”, „Oonth”, „Ghoda”, „Wazir” și „Raja” concurenților pe care se simte că joacă un joc conform acestor personaje ale unei table de șah.

7. Divya Khosla Kumar - Yaad Piya Ki Aane Lagi
Divya Khosla Kumar - Yaad Piya Ki Aane Lagi
7/10

Pentru a dezvolta divertismentul, Divya Khosla Kumar oferă o performanță zdrobitoare cântecului ei de superhit 'Yaad Piya Ki Aane Lagi'.

8. Salman Khan se alătură ei
Salman Khan joins her
8/10

Divya exprimă că ea a dorit întotdeauna să promoveze piesa pe Bigg Boss și chiar înainte de a fi filmată, ea a cerut lui Salman că el s-a obligat fericit. Salman se alătură apoi la cântarea melodiei și o motivează să facă mai multă muzică.

9. Shubhaarambh
Shubhaarambh
9/10

Pentru a sărbători știrile fericite ale extinderii spectacolului, artisti conducători ai spectacolului „Shubharambh”, Akshit Sukhija și Mahima Makwana din COLORS au adus spectacol. Cei doi actori vorbesc despre personajele lor „Raja și Rani”, dar au și o mică sarcină pentru concurenți. Cei trei interacționează cu concurenții prin intermediul MI Tv și anunță „sarcina Shubharambh”.

10. Concurenții au cerut, de asemenea, să înceapă din nou
Contestants also asked to start afresh
10/10

Salman va întreba fiecărui concurent cu cine ar alege dacă ar trebui să înceapă un nou, „Nou început de…” Concurenții trebuie să ia un nume cu respect și să rupă o nucă de cocos ca tradiție pentru a marca noul început.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu