sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Când mama lui Salman Khan și-a încheiat aproape căsătoria cu Katrina Kaif

New Delhi: Mama lui Salman Kahan, Salma Khan, se spune că este foarte apropiată de Katrina Kaif și se spune că la un moment dat ea își încheiase aproape căsătoria cu această frumoasă domnișoară.

Insideri spun că printre numeroasele fete care au intrat și au ieșit din viața fiului ei Salman Khan, Katrina Kaif este cea mai apropiată de ea. A existat un timp, nu cu mult timp în urmă, când doamna plină de grație s-a apucat de iad să-l căsătorească pe fiul său.

Toată lumea știe că doamna a așteptat ca Salman Khan să se stabilească în curând, dar superstarul este ferm că până când nu va fi liber de toate cauzele judecătorești cu care se confruntă, nu se va căsători.

Toate fetele lui Salman Khan sunt vizitatori frecvente în casa lui Salman Khan și din acest motiv adesea se apropie foarte mult de părinții lui Salman; tatăl Salim Khan și mama Salma Khan.

Tatăl său, veteranul scenarist Salim Khan a spus cândva că căsătoria lui Salman Khan este o provocare mare, deoarece își dorește o reflectare a mamei sale în fată. Ar trebui să muncească și, în același timp, ar trebui să fie la fel de simplă ca mama ei. „Acum, nu este o dorință ciudată?” A întrebat râzând din inimă.

Dar toată lumea care a văzut cuplul știe că se gelifică foarte bine. Katrina înțelege chiar înainte ca Salman să deschidă gura. Totul mergea bine și părea că căsătoria este iminentă; dar apoi a venit Ranbir Kapoor în viața ei și ecuațiile se schimbă. Au fost atât de apropiați încât au intrat chiar și pentru o relație live.

Dar lucrurile nu au funcționat și acolo și Katrina s-a întors din nou.

În timpul nunții surorii sale, Arpita Khan, Salman Khan a făcut o lovitură pe Katrina și a spus că a ratat o oportunitate frumoasă de a deveni doamna Khan!

De atunci a scurs multă apă pe Tamisa, dar Katrina rămâne în continuare o însoțitoare constantă în viața lui Salman Khan. Dar în ce calitate, este marea întrebare, deoarece niciunul nu a mărturisit sentimente pentru celălalt în mod deschis. Așadar, fanii urmăresc doar cu curiozitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu