duminică, 29 decembrie 2019

Salman Khan se sfâșie după ce a împlinit 10 ani ca gazdă

Poate că amenință ocazional că va renunța la spectacol, dar acest atac îl oprește pe Salman Khan să se emoționeze după ce i s-a arătat un videoclip onorând cei 10 ani ca gazdă a lui Bigg Boss. Videoclipul promo a fost distribuit online de Colors, canalul care transmite reality-show-ul.

În videoclip, Salman poate fi văzut ascultându-l pe Bigg Boss, care îl informează pe actor că, deși a exprimat deseori dorința de a renunța la emisiune din nerăbdare, dar toată lumea știe cât de important este spectacolul și amintirile pe care le-a făcut în timpul deceniul trecut, sunt pentru el. La finalul videoclipului, Salman poate fi văzut ștergând o lacrimă și spunând: „Mulțumesc, Bigg Boss”.

Videoclipul arată, de asemenea, numeroase interacțiuni pe care Salman le-a avut de-a lungul anilor cu invitați celebri ai emisiunii, printre care Madhuri Dixit, Kareena Kapoor Khan și Shah Rukh Khan.

Salman Khan wipes away a tear after watching his Bigg Boss tribute video.

Vorbind cu Mumbai Mirror într-un interviu, Salman a spus: „Da, o parte din a mea vrea să taie acea parte și să o arunce, iar cealaltă parte vrea să o păstreze. Și acesta din urmă este haavi din partea care vrea să o arunce. ”Salman este asociat cu Bigg Boss din 2011, când a găzduit cel de-al patrulea sezon al emisiunii. Întrebat dacă nu-i place spectacolul, Salman a spus: „Îmi place. Devine stresant, dar învăț multe. Și ajung să știu unde merge țara, ce se întâmplă cu valorile, moravurile, scrupulele și principiile. O vedem chiar acolo, cu celebrități. Frumusețea este odată ce au ieșit din casă, nu sunt deloc așa. Referindu-se ca și cum ar da spectacole, casa le face așa. "

Într-un alt interviu, actorul spusese: „Sincer, în fiecare an am senzația de a renunța. În fiecare an, simt că este suficient acum, dar a fost o călătorie al naibii de bună, cu excepția unuia sau a doi concurenți, care strică totul. Este ca și cum ai pregăti Kheer și cineva stropește sare în el. Pur și simplu fac probleme, și mai mult decât atât, își încurcă viața, care este partea tristă a acesteia. Dar mă uimește că am împlinit un deceniu în emisiune. Până acum, de fiecare dată când cred că împinge prea mult și din nou, anul următor se întâmplă ".

Salman a fost cel mai recent văzut în Dabangg 3 și a început să filmeze Radhe: Your Most Wanted Bhai, care urmează să apară pe Eid, în 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu