marți, 28 ianuarie 2020

RADHEEEEE

Următorul film al lui Salman Khan, Radhe: Your Most Wanted Bhai, va fi lansat pe Eid 2020. Ca de obicei, Salman Khan face ca Eid să-și lanseze o poveste mai mare decât viața și se asigură că fanii săi vor primi un distractiv bun. De data aceasta, când face echipă din nou cu Prabhudheva, el are câteva planuri mari pentru secvențele de acțiune.

Salman Khan

Conform rapoartelor, producătorii de Radhe intenționează să petreacă o creștere Rs 7,50 crore pe punctul culminant al filmului. Punctul culminant va implica VFX care a fost văzut în seria Baahubali. Scena va dura 20 de minute și îi va avea pe Salman Khan și Randeep Hooda într-un duel. O sursă apropiată a filmului a dezvăluit, „Filmarea cu cheie cromatică este un proces scump pe care doar cineastii cu bilete mari îl pot permite. Baahubali și continuarea sa au fost două dintre filmele recente care au folosit tehnologia. În timp ce procesul de înregistrare a unui videoclip pe un fundal albastru sau verde arde cu greu o gaură în buzunar, iluminarea necesară pentru cromă este costisitoare. Apoi vine partea VFX, unde fundalul este eliminat digital și înlocuit cu fundalul ales. Piesa de acțiune de mare octan a fost filmată într-un studio. Acum, echipa VFX se află la lucru împrumutându-i fondul necesar. Mai mult, secvența de 20 de minute, vizualizată de regizorul Prabhudeva este încărcată de VFX, în timp ce cei doi actori o luptă pe scena de luptă. "

Se pare că Salman Khan va merge pe toate pentru asta. În Radhe va fi văzut alături de Disha Patani, care a scuturat ecranul în piesa Slow Motion în Salman’s Bharat.

Shooting Salman Khan's Radhe: Your Most Wanted Bhai’s climax to cost a bomb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu