luni, 27 ianuarie 2020

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a împărtășit recent o fire capricioasă din zilele copilăriei, spunând că datorează Rs 1,25 unui mecanic de ciclu. Actorul sultan s-a deschis către comediantul Kapil Sharma despre zilele sale timpurii, spunând că datorează unui mecanic ciclist un total de Rs1.25. Actorul, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit în plus că nici măcar nu a avut nici o idee despre împrumut, până de curând a mers la același mecanic pentru a-și repara anvelopa ciclului. „Purtam pantaloni scurți și nu aveam bani pe mine. Așadar, i-am spus lui Kaka să-l repare și că îl voi plăti mai târziu. Atunci mi-a spus că „Tu bachpan mein bhi aisa hi karta tha. Tune ek baar bahut pehle cycle theek karaya tha aur aaj tak uske paise nahi diye. Tera aaj bhi Rs 1,25 udhaar hai "M-am simțit atât de jenat", a spus actorul Dabangg. El a mai împărtășit că, mai târziu, mecanicul a clătinat din cap când superstarul a încercat să plătească înapoi. Pe partea de lucru, Salman Khan găzduiește în prezent sezonul 13 al Bigg Boss. El va fi văzut care își prezintă abilitățile de actorie în filmul Radhe: Your Most Wanted Bhai. Filmul va juca, de asemenea, Disha Patani, Jackie Shroff și Randeep Hooda.

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a împărtășit recent o fire capricioasă din zilele copilăriei, spunând că datorează Rs 1,25 unui mecanic de ciclu.

Actorul sultan s-a deschis către comediantul Kapil Sharma despre zilele sale timpurii, spunând că datorează unui mecanic ciclist un total de Rs1.25.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit în plus că nici măcar nu a avut nici o idee despre împrumut, până de curând a mers la același mecanic pentru a-și repara anvelopa ciclului.

„Purtam pantaloni scurți și nu aveam bani pe mine. Așadar, i-am spus lui Kaka să-l repare și că îl voi plăti mai târziu. Atunci mi-a spus că „Tu bachpan mein bhi aisa hi karta tha. Tune ek baar bahut pehle cycle theek karaya tha aur aaj tak uske paise nahi diye. Tera aaj bhi Rs 1,25 udhaar hai "M-am simțit atât de jenat", a spus actorul Dabangg.

El a mai împărtășit că, mai târziu, mecanicul a clătinat din cap când superstarul a încercat să plătească înapoi.

Pe partea de lucru, Salman Khan găzduiește în prezent sezonul 13 al Bigg Boss. El va fi văzut care își prezintă abilitățile de actorie în filmul Radhe: Your Most Wanted Bhai. Filmul va juca, de asemenea, Disha Patani, Jackie Shroff și Randeep Hooda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu