luni, 24 februarie 2020

Încredere pentru a ajuta Radhe - Cel mai dorit Bhai să obțină ecrane MAXIMUM în timpul ciocnirii Eid 2020 ?!

Acest Eid o va vedea pe mama tuturor confruntărilor, în timp ce trei biggies sunt programate să se lanseze în sfântul festival. Ca întotdeauna, Salman Khan a fost primul care a apucat această dată, pentru Inshallah de la Sanjay Leela Bhansali, în care urma să fie văzut împreună cu Alia Bhatt. Când filmul respectiv a fost decopertat, el a anunțat că Radhe - Your Most Wanted Bhai și a asigurat că va lansa la aceeași dată. Între timp, Akshay Kumar a decis să-și aducă filmul Laxmmi Bomb pe 22 mai, ziua lui Eid. În cele din urmă, actorul de la Hollywood Fast & Furious 9 a sărit și el în această cursă și va lansa și în aceeași zi.BIGGG NEWS ... Yash Raj Films YRF pentru a distribui Radhe în # India și în străinătate ... Stars SalmanKhan ... Regizat de Prabhu Dheva.

Evident, comerțul și industria sunt deja îngrijorate de această ciocnire cu trei sensuri. Au fost câteva probleme în distribuția ecranului chiar în timpul Diwali 2019, când s-au reunit un biggie (Housefull 4) și două mici filme (Saand Ki Aankh și Made In China). În cazul Eid 2020, există trei filme mari care vor viziona spațiul ecranului. Prin urmare, expozanții se tem deja de lupta pe care distribuitorii acestor filme o vor avea pentru a obține maximum de teatre și ecrane pentru filmele respective. În mijlocul tuturor, producătorii de Radhe - Your Most Wanted Bhai au început deja discuțiile cu Reliance Entertainment. Ei doresc ca această companie să-și distribuie dhamaka Eid. Modalitățile sunt elaborate. Încrederea pare prea interesată de această afacere, deoarece va fi făcută pe bază de comision. Prin urmare, va fi o situație câștig-câștig pentru ambele părți. În câteva zile va apărea o imagine mai clară cu privire la concretizarea acestei tranzacții.

Decizia lui Salman Khan și a echipei sale de a aborda Reliance Entertainment este destul de inteligentă, spune o sursă apropiată proiectului. El spune: „Radhe - Cei mai căutați producători ai Bhai vor ca Reliance să își vândă filmul împreună cu celelalte două filme ale lui Reliance, Sooryavanshi și '83, ca un pachet pentru expozanți. Reliance va solicita proprietarilor de teatru să-l filmeze pe Radhe - Your Most Wanted Bhai în proprietățile lor dacă doresc celelalte două filme. Și, evident, care expozant nu ar dori ca Sooryavanshi și '83 să joace în teatrul lor. La urma urmei, ambele filme sunt potențiale blocaje. Stelele Sooryavanshi, Akshay Kumar, este regizată de Rohit Shetty și este o parte a universului captivant de polițiști format din Simmba și Singham. '83 între timp se bazează pe victoria uimitoare a Indiei la Cupa Mondială din 1983. Acesta a creat emoție încă de la înființare, iar distribuirea lui Ranveer Singh, în timp ce Kapil Dev a adăugat buzz-ului. Prin urmare, dacă această tranzacție se va derula, atunci Radhe - Bhai-ul dvs. cel mai dorit va fi un avantaj și ar putea obține cel mai mult număr de ecrane și teatre cu un singur ecran. "
Între timp, Laxmmi Bomb este lansată de Fox Star Studios. O sursă comercială spune: „Chiar și Fox va încerca să vândă Laxmmi Bomb și Baaghi 3 împreună. De la Tanhaji nu au existat super-hituri: Unsung Warrior și Baaghi 3 pot încălca această tendință. Arată masiv și, în plus, această franciză și Tiger Shroff au o mulțime de participanți. Prin urmare, chiar și Fox poate lupta cu ea, astfel încât chiar și să obțină suficiente ecrane în Eid. " Baaghi 3 are loc la 6 martie.
Pe lângă Salman Khan, Radhe - Bhai Your Most Wanted Bhai are Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff. Este regizat de Prabhudheva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu