vineri, 28 februarie 2020

NAAAA!Recomandările populare de marcă ale lui Salman Khan în creștere!

imagine
New Delhi: La 54 de ani, superstarul de la Bollywood, Salman Khan, pare să găsească dintr-o dată un swag nou în arena de aprobare a mărcii. El face reclamă la un brand de smartphone, o cola populară și multe altele. Actorul care s-a bucurat întotdeauna de un apel masiv și „rezonează cu cuvântul„ swag ”într-un mod pe care nimeni altcineva nu îl poate”, ar părea întotdeauna ca o selecție de top printre vedetele Bollywood pentru aprobări, dar a preferat să stea departe de jocul mărcilor, așa că departe .
Miercuri, producătorul chinez de smartphone Realme a anunțat că a călcat în Salman ca ambasador al mărcii. Actorul va aproba viitoarele dispozitive ale mărcii Realme 6 și Realme 6 Pro pentru o sumă nedezvăluită.
„Ceea ce face Salman Khan cea mai bună alegere pentru noi, este faptul că se bucură de un apel masiv în diferite regiuni și profiluri demografice din India. Aceasta ne aduce o valoare imensă, deoarece una dintre propunerile de vânzare unice ale mărcii noastre constă în realizarea tehnologiei de ultimă oră, a produselor distractive, elegante, orientate spre calitate, la îndemâna tuturor și pe toate segmentele de preț. Având Salman Khan la bord cu un fan mamut, ne va ajuta să atingem și să ne apropiem de acel public țintă al nostru ”, a declarat Madhav Sheth, vicepreședinte Realme și CEO al Realme India.
Datorită faptului că deține brandul Being Human, Salman a minimizat întotdeauna asocierea cu aprobarea produsului. Rare cazuri în care a spus da includ suplimente pentru sănătate Revital, îmbrăcăminte interioară pentru bărbați Dixcy Scott, compania fintech BharatPe și furnizor de soluții de decor Somany Ceramics. De asemenea, el a fost asociat cu marca de cola Thums Up de mult timp, dar asta s-a încheiat cu ceva timp înapoi.
În ceea ce privește noua poziție ca față de Realme, Salman a spus că este fericit. „Sunt fericit să fiu fața mărcii de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume. Seria Realme 6 este elegantă și plină de viață și sunt sigură că va găsi favoare consumatorilor ”, a spus Salman, care are 39,2 milioane de urmăritori pe Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu