marți, 25 februarie 2020

Salman Khan-Aayush Sharma a interpretat un remake al filmului maratian „Mulshi Pattern”?

În următorul său film, Salman Khan va juca din nou rolul de polițist, dar de Sikh, cu un aspect turban și cu barbă grea. În film, superstarul va juca alături de cumnatul său și actorul Aayush Sharma și aceasta va fi prima lor ieșire ca actori pe marele ecran. Sharma va fi văzută jucând rolul unui gangster din nordul Indiei în pâlpâie și amândoi vor fi băgați unul împotriva celuilalt. Acum, conform rapoartelor din Pinkvilla, filmul este remake-ul hindi al filmului Marathi intitulat Mulshi Pattern care a fost lansat în 2018. Portalul de divertisment a mai raportat că Salman va fi văzut într-un rol de susținere, care urmărește personajul lui Aayush. O sursă a informat Pinkvilla, „După filmul Marathi, Mulshi Pattern a apărut ca un succes în urmă cu câțiva ani, regizorul Pravin Tarde a ținut o proiecție specială a filmului pentru Arbaaz și Salman Khan. Ambii i-au plăcut filmul, deoarece conceptul este de actualitate și fermieri implicați ".
Au mai spus: „Au fost dornici să facă un remake hindi, dar zvonul este că Salman a dobândit recent drepturile de remake ale modelului Mulshi și va face un anunț curând. În loc de Pravin Tarde, Abhiraj Minawala va dirija remake-ul."
Sursa a adăugat: "Salman a iubit conceptul și conflictul rural-urban care se întâmplă atunci când fermierii, care locuiesc în apropiere de orașe, își vând terenurile pentru bani, iar copiii lor recurg la criminalitate atunci când banii se termină. În modelul Mulshi, fiul devine un conducător de bandă cochet, arogant, dar este arestat de un inspector, un polițist sincer, vertical, dur, care este afară pentru a obține gangsterii și este dispus să utilizeze orice mijloace pentru asta. "
Ei au concluzionat afirmând: „Este o goană pentru pisici și șoarece pentru gangster și polițist, întrucât acesta din urmă intenționează diverse metode de înfrânare a primului și are în sfârșit un succes”.
Salman Khan-Aayush Sharma starrer a remake of Marathi film 'Mulshi Pattern'?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu