joi, 27 februarie 2020

Salman Khan adoptă satul Maharashtra devastat până în inundații din 2019!

★ 

27 februarie 2020
Bhaijaanul din Bollywood, Salman Khan, în afară de a fi un actor căutat este cunoscut și pentru filantropia sa. Fundația lui Salman Fiind Om a fost implicată activ în diverse cauze sociale și ajută să îi ajute pe cei nevoiași. Au existat mai multe cazuri în care Khan a oferit servicii de educație și asistență medicală persoanelor defavorizate din India. Recent, Salman a adoptat satul Khidrapur situat în districtul Kolhapur, care a fost devastat în inundațiile din 2019.
Dabangg 3 și-a unit mâna cu Elan Group de la Gurugram pentru a reconstrui satul Khidrapur, care a fost devastat din cauza inundațiilor din 2019. Salman a luat și el pe mânerul său oficial de Instagram pentru a-și dori noroc aliaților, împărtășind o imagine cu ei. El a subliniat postarea cu: „Îmi doresc cel mai bine GRUPUL ELAN pentru gestul lor sincer și nobil de a fi adoptat, în satul Khidrapur, afectat de inundații din districtul Kolhapur din Maharashtra. Au adoptat satul din Maharashtra pentru a-și reconstrui casele. (sic)"
Într-o declarație făcută presei mai devreme, Khan a spus că inima lui a ieșit către toți sătenii care și-au pierdut casele în viit. El a recomandat în continuare tuturor că cineva trebuie să se concentreze asupra dezvoltării satelor pentru a asigura siguranța împotriva distrugerilor de orice fel. Nu cu mult timp în urmă, prin intermediul fundației sale, Salman Khan a adoptat 200 de sate maharashtre predispuse la secetă, în timp ce le-a furnizat și 2500 de cisterne cu apă.
Pe frontul carierei, Salman va fi urmărit alături de Disha Patani în Radhe: Your Most Wanted Bhai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu