luni, 30 martie 2020

Bollywood este un loc în care relațiile și dinamica dintre celebrități se schimbă mai devreme decât vă puteți imagina. Deși uneori asistăm la devenirea din nou a prietenilor, există momente în care prietenii nu durează suficient pentru a se transforma în relații romantice. Cu mai multe zvonuri despre vedetele preferate care fac turnee pe internet, este greu de știut cine este real. Cu toate acestea, lăsându-vă la curent cu cele mai tari buchete Bollywood la fel ca oricând, avem din nou câteva detalii interioare despre Salman Khan, pe care nu le puteți rata.

Salman Khan BFF

Exclusive: Are Salman Khan and Waluscha De Sousa Bollywood's new BFFs?

Un adevărat fermecător, actorul stăpânește atât deceniile, box-office-ul cât și inimile noastre de acum câteva decenii. De data aceasta, se pare că este modelul indian și actrița Bollywood - Waluscha De Sousa care a reușit să devină unul dintre cei mai apropiați și preferați oameni ai lui Khan. O sursă apropiată ne informează că, aparent, Salman și Waluscha sunt noile BFF-uri ale orașului B acum și au fost chiar observate împreună de mai multe ori. Interesant este că, mai devreme, începătorul începuse să joace rolul în Inshallah, care trebuia să o joace și pe Salman Khan înainte de a fi pusă la adăpost. Confirmând prietenia din ce în ce mai mare între cei doi, sursa a spus: "Salman și Waluscha sunt foarte iubiți unul de celălalt și au petrecut mult timp împreună de câteva zile. Văzând prietenia lor, nu va fi surprinzător dacă romantismul se întâmplă între cei doi adevărați în curând. Dragii sunt deja fericiți să-și vadă legătura. " De asemenea, auzim că Waluscha este extrem de încântată de noua prietenie și nu putem înceta să vorbim despre cât de mare este Salman pentru prietenii ei.

Salman Khan BFF

Cu această nouă evoluție, ne întrebăm unde se află presupusa iubită a lui Salman, Iulia Vantur. Se pare că trebuie să așteptăm să aflăm adevărul real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu