luni, 30 martie 2020

De la Akshay Kumar până la Salman Khan, stelele Bollywood contribuie la combaterea COVID-19

Chiar în timp ce India a intrat în a șasea zi a blocajului de 21 de zile anunțat de premierul Narendra Modi, celebritățile fac eforturi pentru a fi de ajutor în acest moment de suferință.

Pe lângă faptul că îi îndeamnă pe oameni să rămână în interior și să ajute la reducerea răspândirii pandemiei, multe vedete aduc contribuții bănești semnificative pentru combaterea COVID-19.

Actorul Akshay Kumar de la Bollywood a luat de curând pe rețelele de socializare pentru a anunța că promite 25 de crore Rs către fondul PM-CARES al premierului Modi.

Patronul echipei India Virat Kohli și partenerul său, steaua Bollywood, Anushka Sharma, au donat împreună Rs 3 crore, a declarat un raport media.

„Virat și cu mine ne angajăm în sprijinul Fondului PM-CARES și al Fondului de Relief al Ministrului Șef (Maharashtra). Inimile noastre se sparg cu privire la suferința a mulți și sperăm că contribuția noastră, într-un fel, ajută la calmarea durerii concetățenilor noștri #IndiaFightsCorona ”, a scris Anushka Sharma pe Instagram.

Kartik Aaryan a contribuit la fondul actual de la Bollywood. "Este nevoie absolută a orei să ne ridicăm împreună ca națiune. Orice sunt, indiferent de banii pe care i-am câștigat, este doar datorită oamenilor indieni și pentru noi, contribuie cu Rs 1 crore la Fondul PM-CARES . Îi îndemn pe toți colegii mei indieni să ajute și pe cât posibil ", a scris actorul pe pagina sa de Instagram.

Actorul Shilpa Shetty și soțul ei, Raj Kundra, au donat Rs 21 21 lakh fondului PM-CARES, în timp ce actorul Bhumi Padnekar s-a dus pe social media pentru a anunța că este dispus să ofere „consumabile, mâncare, obiecte esențiale sau cercetarea de care are nevoie umanitatea corectă”.

Potrivit rapoartelor presei, Hrithik Roshan a cumpărat măști N95 și FFP3 pentru lucrătorii din Brihanmumbai Municipal Corporation, în timp ce superstarul Salman Khan a promis că va susține financiar 25.000 de salariați zilnic din industria filmului.
akshay-salman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu